Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Κουράκης στην Τελετή κοπής του Κότινου από την Αρχαία Ελιά των Βουβών (pics)

Ο κ. Κουράκης ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Πλατανιά στο Μουσείο Ελιάς των Βουβών, που αποτελεί πόλο έλξης τουλάχιστον 30.000χιλ.  επισκεπτών κάθε χρόνο

Στην τελετή κοπής του Κότινου από την Αρχαία Ελιά ηλικίας 3.500 ετών  που βρίσκεται στην Κοινότητα Βουβών του Δήμου Πλατανιά, που έγινε στα πλαίσια του 8ου Μαραθωνίου της Κρήτης, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννης Κουράκης  ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελιά αποτελεί Σύμβολο Ειρήνη αλλά και της Φιλίας των λαών και έχει δε Πολιτισμική και πολιτιστική αναφορά από την Μινωική Εποχή μέχρι σήμερα. Συγχαίρω τον φίλο  Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη αλλά και τους Συνεργάτες του  για την όμορφη και σεμνή  τελετή της κοπής του Κότινου όπου θα βραβευθούν οι αθλητές του Μαραθώνιου Δρόμου Κρήτης».

Τέλος ο κ. Κουράκης ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Πλατανιά στο Μουσείο Ελιάς των Βουβών, που αποτελεί πόλο έλξης τουλάχιστον 30.000χιλ.  επισκεπτών κάθε χρόνο,

Ο  Κότινος από την Μνημειακή Ελιά των Βουβών έχει δοθεί επίσης σε αθλητές που συμμετείχαν στους  Ολυμπιακούς Αγώνες της χώρα μας, το 2004. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button