ΑθλητικάΕνημέρωση

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Super League – Galaksias Portal News

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ΠΑΟΚΟλυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League πήρε αναβολή, μετά την πρόκριση των δυο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League.

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι Πειραιώτες εξάσκησαν το δικαίωμα που τους επιτρέπει να ζητήσουν αναβολή αναμέτρησης -λόγω της συμμετοχής τους στην προημιτελική φάση του Conference League- ένα αίτημα που έγινε αυτομάτως αποδεκτό.

Αυτό που απομένει είναι να αποφασιστεί αν θα αναβληθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ή αν τα ματς Παναθηναϊκός – Λαμία και ΑΕΚ – Αρης θα γίνουν κανονικά κι έτσι θα μείνει σε εκκρεμότητα το ντέρμπι της Τούμπας.

Η σχετική ενημέρωση της Super League:

«Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάσκησαν το δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) και υπέβαλλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα τους, λόγω συμμετοχής στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Κατόπιν τούτου, ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα των Stoiximan Super League Playoffs (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30) αναβάλλεται».

To άρθρο Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button