Τρόπος Ζωής

Κατερίνα Λιόλιου για Ηλία Ψινάκη: «Φέρθηκε απρεπώς»

Μπαράζ αντιδράσεων προκάλεσε η τοποθέτηση του Ηλία Ψινάκη στο J2US όσον αφορά τη Μαίρη Συνατσάκη μετά την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου.

Πριν δύο χρόνια, ο Ηλίας Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου στον «αέρα» του X-Factor και το συμβάν επανήλθε στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, όταν ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε στον Ίαν Στρατή ότι δεν τον συμπαθούσε επειδή δεν συμπαθεί τη γυναίκα του, Μαίρη Συνατσάκη, για την επίθεση που του είχε κάνει μετά το περιστατικό του 2022.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Κατερίνα Λιόλιου αποφάσισε να απαντήσει στον Ηλία Ψινάκη, με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, για το περιστατικό όπου ο ίδιος, είχε κατεβάσει το φόρεμα της τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το στήθος της, κατά τη διάρκεια live επεισοδίου του X-Factor.

Ο Ηλίας Ψινάκης, υποστήριξε ότι αυτή η χειρονομία του δεν ήταν «κακοποιητική», αλλά προσυνεννοημένη με την κ. Λιόλιου, κάτι που η ίδια διέψευσε.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» δημοσίως τον γνωστό μάνατζερ, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε είχαν συνεννοηθεί για «την προηγούμενη χυδαία συμπεριφορά του».

«Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράστασή μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση», τόνισε.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής JUST THE TWO OF US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει.

Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις στις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του.

Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι, ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν, η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας…

Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράστασή μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button