Τρόπος Ζωής

Μαντόνα και Πάμελα Άντερσον μαζί – Διπλή «έκρηξη» πάνω στη σκηνή συναυλίας στο Βανκούβερ

Η Μαντόνα κάλεσε την Πάμελα Άντερσον στη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της στο Βανκούβερ του Καναδά. Σε βίντεο που κατέγραψαν θεατές, οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φιλιά.

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα κάλεσε την Πάμελα Άντερσον ως προσκεκλημένη κριτή κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της του «Vogue» στη συναυλία της στο  Rogers Arena του Βανκούβερ στον Καναδά.

Οι δύο λαμπερές γυναίκες μοιράστηκαν τη σκηνή το βράδυ της Τετάρτης (21.02.2024), εκπλήσσοντας, ευχάριστα, τους θαυμαστές τους.

Ήταν στη διάρκεια της περιοδείας της στον Καναδά που η Μαντόνα δεν δίστασε να ανεβάσει την Πάμελα Άντερσον στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε το «Vogue».

Η εντυπωσιακή Πάμελα Άντερσον, με ένα μαύρο πουλόβερ, μίνι φούστα και σχεδόν καθόλου μακιγιάζ, έκανε την κριτή!

Σε βίντεο που κατέγραψαν κάποιοι από τους θεατές, οι δύο σταρ αγκαλιάστηκαν και φίλησε η μία την άλλη, πριν αρχίσει ο… αυτοσχέδιος «διαγωνισμός».

Η ηθοποιός και νικήτρια Grammy έστειλε λίγη ώρα αργότερα μηνύματα αγάπης στα social media, δίνοντας εικόνα από τις δυο τους να ποζάρουν στα παρασκήνια.

Σε προηγούμενες συναυλίες της Μαντόνα έχουν εμφανιστεί μαζί της σκηνή, μεταξύ άλλων, οι Josh Popper, Julia Garner, Kelly Ripa.

To άρθρο Μαντόνα και Πάμελα Άντερσον μαζί – Διπλή «έκρηξη» πάνω στη σκηνή συναυλίας στο Βανκούβερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button