ΕνημέρωσηΠολιτική

«Κάθε παιχνίδι θα καθορίσει το μέλλον μας, απίστευτο αυτό που έχει κάνει ο Έμερι» – Galaksias Portal News

Η πρόοδος της Άστον Βίλα υπό τον πρώην προπονητή της Άρσεναλ Ουνάι Έμερι είναι απίστευτη, δήλωσε ο διάδοχός του Μίκελ Αρτέτα, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα τους στην Premier League.

Την Κυριακή θα είναι η πρώτη φορά που ο Έμερι θα «αντιμετωπίσει» τους οπαδούς της Άρσεναλ μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο, με την προηγούμενη επίσκεψή του το 2021 ως προπονητής της Βιγιαρεάλ να πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας της Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που έκαναν από τότε που ήρθε ο Ουνάι, είχε τεράστιο αντίκτυπο στον σύλλογο όσον αφορά την απόδοση, εξακολουθούν να είναι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση (σ.σ: Europa Conference League) και έπαιξαν χθες το βράδυ. Πραγματικά εντυπωσιασμένος από αυτό που έχουν κάνει», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους.

Η Άστον Βίλα τερμάτισε έβδομη την περασμένη σεζόν μετά την ένταξη του Έμερι τον Οκτώβριο του 2022, πραγματοποιώντας τον πρώτο της τερματισμό στο top-10 από το 2010-11. Τώρα είναι πέμπτη με 60 βαθμούς, 11 πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Ο 52χρονος Έμερι συμπλήρωσε επίσης 1.000 αγώνες ως προπονητής όταν η Βίλα κέρδισε τη Λιλ με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απίστευτο. Και το έχει κάνει σε τόσες πολλές διαφορετικές χώρες και περιβάλλοντα», είπε ο Αρτέτα.

«Είναι από πολύ κοντά στη γενέτειρά μου. Τρέφω τεράστιο θαυμασμό και σεβασμό γι’ αυτόν. Εύχομαι τα καλύτερα μετά την Κυριακή».

Η Άρσεναλ έχασε από την Άστον Βίλα τον Οκτώβριο και, με τη Λίβερπουλ να είναι ισόβαθμη στους βαθμούς και την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι μόλις ένα βαθμό πιο πίσω, ο Αρτέτα τόνισε την ανάγκη η ομάδα του να επικεντρώνεται σε κάθε αγώνα χωρίς η κούρσα του τίτλου να αποσπά την προσοχή.

«Κάθε παιχνίδι θα καθορίσει το μέλλον μας», πρόσθεσε. «Είναι το μόνο δυνατό να δεις ένα παιχνίδι και μια μέρα. Γιατί είναι το μόνο πράγμα που διατηρεί την εστίασή σου και καθορίζει το καθήκον που πρέπει να κάνεις τη μέρα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button