Επικαιρότητα

Άγριο ξύλο σε καρκινοπαθή γυναίκα για να φύγει από το σπίτι που ενοικιάζει – Την έσερναν από τα μαλλιά – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία 60χρονη γυναίκα, πρώην δασκάλα χορού, η οποία μίσθωνε κατοικία σε χωριό του Νοτίου Πηλίου. Οι ιδιοκτήτες, μητέρα και γιος, την πίεζαν τους τελευταίους μήνες να εγκαταλείψει την μισθωμένη οικία και αυτό δημιουργούσε συχνές προστριβές, καθώς η γυναίκα είναι καρκινοπαθής και αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Όμως, η πίεση δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 60χρονη, μετέβησαν προχθές στο σπίτι και τη ξυλοφόρτωσαν, ενώ την τραβούσαν από τα μαλλιά για να τη βγάλουν έξω. Η ίδια καταγγέλλει ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα πριν από αυτό το συμβάν, ενώ κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι γείτονες την έσωσαν από τη μανία του άνδρα.

Ο άγριος καυγάς φέρεται να ξεκίνησε για μετατροπές που είχε κάνει στο σπίτι η 60χρονη γυναίκα και που δεν έβρισκαν σύμφωνους τους ιδιοκτήτες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button