ΑθλητικάΕνημέρωση

«Την Κυριακή θα παίξουν οι πιο έτοιμοι και οι πιο αφοσιωμένοι» – Galaksias Portal News

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για το αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (28/1)  τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αναφέρει στις δηλώσεις του στην COSMOTE πως η ομάδα του έχει καλή ψυχολογία και καμία διάθεση να υποτιμήσει τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

“Ήταν πολύ καλό που είχαμε μια εβδομάδα για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία.

Παίζοντας κάθε τρεις μέρες έχεις ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία, ίσα ίσα για να κάνουμε αποκατάσταση από το προηγούμενο ματς.

Τώρα είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα πρώτα από όλα για να ενσωματωθούν καλύτερα οι νέοι παίκτες και ακολούθως για να προετοιμάσουμε σωστά το επόμενο μας παιχνίδι.

Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Δεν θα κάνουμε αυτό το λάθος. Έχουμε και την πρόσφατη εμπειρία μας από το ματς με την Λαμία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Έχει αυτοπεποίθηση μετά από ένα καλό παιχνίδι που κάναμε με τον Παναθηναϊκό, τη νίκη μας με 10 παίκτες κόντρα στην Κηφισιά και τη νίκη μας στην έδρα του Άρη.

Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί στο πρωτάθλημα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι και παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε καμία περίπτωση δεν θα τους υποτιμήσουμε. Θα βγούμε στο γήπεδο για να δείξουμε τον καλό μας εαυτό”.

Για το πόσο εύκολο είναι να ενσωματωθεί ένας μεγάλος αριθμός νέων παικτών στη μέση της σεζόν:

“Δεν θα είναι δύσκολο να ενσωματωθούν γιατί πρόκειται για παίκτες με μεγάλη εμπειρία που αγωνίζονταν στην Ευρώπη. Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα αν έρχονταν παίκτες από μια άλλη Ήπειρο και ένα άλλο πρωτάθλημα, τελείως διαφορετικό.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει ξέρουν πως θέλουμε να παίξουμε, ξέρουν τι ζητάμε από αυτούς και είναι πάρα πολύ έτοιμοι να μπουν στην ομάδα.

Πρόκειται για επιλογές πολύ σωστές, πάρα πολύ προσεγμένες, παίκτες που ήρθαν για να βοηθήσουν την ομάδα και για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον Πέδρο Άλβες, τον κύριο Κώστα, τον κύριο Γιάννη, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για να έρθουν οι παίκτες αυτοί στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν”.

Για το αν θα κάνουν ντεμπούτο την Κυριακή οι Όρτα και Τσικίνιο:

“Πρώτα από όλα δεν πρόκειται να παίξουν ποδοσφαιριστές επειδή είναι Πορτογάλοι, επειδή είναι μεταγραφές ή επειδή ίσως είναι επιλογές δικές μου. Το κριτήριο είναι πάντα το ίδιο και δεν αλλάξει ποτέ.

Θα παίζουν πάντα αυτοί που είναι δεσμευμένοι με την ομάδα, αυτοί που έχουν καταλάβει ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα.

Πρώτα μετράει η προσωπική αφοσίωση που δείχνουν στην ομάδα και μετά η ποιότητα που έχουν και το τι μπορούν να προσφέρουν ποδοσφαιρικά στον αγωνιστικό χώρο. Την Κυριακή, όπως και κάθε Κυριακή, θα παίξουν οι πιο έτοιμοι και οι πιο αφοσιωμένοι στην ομάδα”.

Για το αν η δική του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί κίνητρο για παίκτες να έρθουν στην ομάδα:

“Οι παίκτες που έρχονται και ειδικά αυτοί που γνώριζα από τις τελευταίες μου ομάδες, την Ρίο Άβε, την Μπράγκα και την Θέλτα, είναι παίκτες που ξέρω πολύ καλά και αυτό που θέλω να πω και είμαι υπερήφανος για αυτό είναι πως σε εκείνες τις ομάδες έγινε μια πάρα πολύ καλή αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών και είχαμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Η Μπράγκα έβαλε στα ταμεία της πάνω από 100 εκατ. ευρώ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών όσο ήμουν εγώ εκεί, η Θέλτα πάνω από 50 εκατ. Η Ρίο Άβε είχε ποδοσφαιριστές πολύ μεγάλης αξίας που τώρα παίζουν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη.

Αυτό που έχω να πω είναι πως γνωρίζω πολύ καλά αυτούς τους παίκτες, έχω αξιολογήσει τα προσόντα τους και το τι μπορούν να προσφέρουν και γι’ αυτό υπάρχει απόλυτο εμπιστοσύνη όταν τους φέρνουμε εδώ.

Αυτός είναι ένας από τους ρόλους που έχουμε εδώ. Να φέρνουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και οι ίδιοι να ανεβάσουν την αξία τους.

Αυτό ισχύει και για αυτούς που έρχονται τώρα αλλά και για αυτούς που υπήρχαν ήδη στην ομάδα”.

To άρθρο Καρβαλιάλ για το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Την Κυριακή θα παίξουν οι πιο έτοιμοι και οι πιο αφοσιωμένοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button