Κόσμος

Πρώην υπουργός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του – Η ποινή που αντιμετωπίζει – Galaksias.com

Η δίκη του 43χρονου πρώην υπουργού Οικονομίας Kuandyk Bischimbayev, για την δολοφονία της 31χρονης γυναίκας του Kuandyk Bischimbayev, μέσα σε ένα εστιατόριο στην Αστάνα, ονομάστηκε «δίκη του αιώνα» και οδήγησε σε δράσεις κατά τις οποίες δεκάδες χιλιάδες πολίτες υπέγραψαν αιτήσεις για αυστηρότερες ποινές για την ενδοοικογενειακή βία .

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, παρουσιάστηκε βίντεο που έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της 31χρονης αστρολόγου που έχασε τη ζωή της αφού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον υπουργό σύζυγό της.

Στο βίντεο που προκαλεί οργή, φαίνεται η αστρολόγος Saltanat Nukenova, 31, να ξυλοκοπείται βάναυσα από τον σύζυγό της, Kuandyk Bischimbayev, 43, πρώην υπουργό Οικονομίας του Καζακστάν, σε ένα εστιατόριο που ανήκει σε έναν από τους συγγενείς του.

Ο 43χρονος δράστης ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια εάν κριθεί ένοχος, είχε υποστηρίξει αρχικά στο δικαστήριο ότι η σύζυγός του πέθανε από αυτοτραυματισμό.

Ωστόσο μετά την εμφάνιση του βίντεο που τον καταγράφει να χτυπάει αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές την γυναίκα του, ο Bishimbayev παραδέχτηκε ότι την είχε ξυλοκοπήσει και «άθελά της» προκάλεσε τον θάνατό της.

Στο βίντεο, το ζευγάρι φαίνεται να μαλώνει έξω από ένα εστιατόριο που ονομάζεται BAU, που ανήκει σε συγγενή του υπουργού στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.

Η Saltanat Nukenova, η οποία εργαζόταν ως αστρολόγος, βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί σε ένα από τα δωμάτια VIP του εστιατορίου, με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της να προσδιορίζει ως αιτία θανάτου τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η Νουκένοβα είχε επιχειρήσει πολλές φορές να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε συστηματικά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button