Επικαιρότητα

Σπουδαίο διπλό για την Κηφισιά, 1-2 τον Αστέρα Τρίπολης – Galaksias.com

Η Κηφισιά συνεχίζει δυνατά στη μάχη της παραμονής, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκτρώνης. Ο Οζέγκοβιτς δεν έκανε αισθητή την παρουσία του για μια ώρα αγώνα, αλλά πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και η ομάδα των βορείων προαστίων έφυγε με το διπλό από την Τρίπολη για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί στο τρίτο λεπτό με τον Μιριτέλο με υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Οζέγκοβιτς ισοφάρισε αρχικά στο 66ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιλίτσεβιτς και τελείωμα με τη μια, ενώ στο 70′ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για πέναλτι που κέρδισε ο Σάντος σε μαρκάρισμα του Ατιένθα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Πρίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αυτό το τρίποντο η Κηφισιά έφτασε τους 25 και προσπέρασε τον Παναιτωλικό που είναι στους 24. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν την επόμενη αγωνιστική στην Καισαριανή, σε μια κρίσιμη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Αστέρας: Τσιφτσής, Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (83′ Μάντζης), Μουνάφο (13′ λ. τρ. Αλάγκμπε), Κρεσπί (72′ Παλάσιος), Καλτσάς (83′ Ζούγλης), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Παρράς (52′ Μιλίτσεβιτς), Τεϊσέιρα (29′ λ. τρ. Βαφέας), Τσάπαν (81′ Σπίνος), Σολόα, Τσανάτζια, Σναϊντερλάν, Μπιφούμα (80′ Μενέντεθ), Σάντος, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button