Τρόπος Ζωής

Ο Τζον Τραβόλτα γίνεται 70 και η κόρη του, του εύχεται Happy birthday με τον πιο γλυκό τρόπο

Για τους 40-50 something η είδηση προκαλεί… σοκ. Ναι ο Τζον Τραβόλτα, το είδωλο των Grease, Pulp Fiction και Saturday Night Fever, κλείνει τα 70 του χρόνια.

Στην εποχή των social media, η κόρη του Τζον Τραβόλτα, Ella κοινοποίησε μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του διάσημου μπαμπά της προκαλώντας συγκίνηση.

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο.

Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω» έγραψε η 23χρονη μοντέλο και ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και την συνόδευσε με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με τον διάσημο ηθοποιό.

Ευχές για «Happy birthday» ο Τζον Τραβόλτα δέχτηκε και από την συνάδελφό του και φίλη, Τζέιμι Λι Κέρτις η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από το παρελθόν μεταξύ των οποίων και το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone που πόζαραν μαζί τον Ιούλιο του 1985.

«Χρόνια Πολλά! Είμαστε φίλοι και συνάδελφοι εδώ και πολύ καιρό και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τέχνη, τα παιδιά μας και τα κουτάβια διάσωσης!», έγραψε η ηθοποιός προφίλ της στο Instagram με τον Τραβόλτα να της απαντά: «Τζέιμι, σε λατρεύω. Σε ευχαριστώ που θυμάσαι τα γενέθλιά μου και την υπέροχη σχέση μας».

Ο πρωταγωνιστής θρυλικών φιλμ, έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την σύζυγό του Κέλι Πρέστον η οποία έφυγε από την ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του μαστού το 2020.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

To άρθρο Ο Τζον Τραβόλτα γίνεται 70 και η κόρη του, του εύχεται Happy birthday με τον πιο γλυκό τρόπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button