ΑθλητικάΕνημέρωση

Το κάναμε για πλάκα, πήρε έκταση από τους γνωστούς – αγνώστους – Galaksias Portal News

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αγκαλιά που έδωσε με τον Άλεκ Πίτερς, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε για το φινάλε της regular season στη Euroleague (12.04, 21:15, Newsit.gr, Novasports Prime).

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα social media της ομάδας την αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς μετά το τέλος της χθεσινής (10.04) προπόνησης της ομάδας, μια κίνηση που έγινε viral λόγω της άρνησης του Αμερικανού να δώσει το χέρι του στον Έλληνα κόουτς, κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο ματς με το Περιστέρι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αγκαλιά, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της Euroleague, ξεκαθάρισε πως ήταν μια κίνηση που έγινε από τους δυο άνδρες για να κάνουν πλάκα, ενώ τόνισε πως το θέμα πήρε έκταση από τους… γνωστούς – αγνώστους.

“Ήταν λογικό το θέμα να πάρει έκταση από τους γνωστούς-αγνώστους. Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά. Το κάναμε για πλάκα, δεν είναι ότι είμαστε εχθροί, το κάναμε για να γελάσουμε.

Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης. Είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, ασκώ λίγο πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμία φορά οι αντιδράσεις είναι τέτοιες. Από την άλλη, στα πλαίσια του αθλητισμού συμβαίνουν αυτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με Άλεκ Πίτερς: Το κάναμε για πλάκα, πήρε έκταση από τους γνωστούς – αγνώστους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button