ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκη τετράδας για τους «ροχιμπλάνκος» – Galaksias Portal News

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε 3-1 την Τζιρόνα εντός έδρας, με τους «ροχιμπλάνκος» να κάνουν άλμα τετράδας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε να αντιμετωπίσει την κούραση από το ματς της Τετάρτης (10/4) με τη Ντόρτμουντ, παρατάχθηκε με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα της, είχε στο μυαλό της τη ρεβάνς της Τρίτης (16/4) στη Γερμανία και βρέθηκε πίσω στο σκορ σχεδόν από τα… αποδυτήρια απέναντι στην πολύ δυνατή Τζιρόνα. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι «ροχιμπλάνκος» υπερασπίστηκαν το «Μετροπολιτάνο» και πήραν την νίκη (3-1), που τους εδραιώνει στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος και τους επιτρέπει να πλησιάσουν τους Καταλανούς σε απόσταση τεσσάρων βαθμών (εξασφαλίζοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία).

Η Τζιρόνα αιφνιδίασε και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Ντόβμπικ να τελειώνει από κοντά μία υποδειγματική αντεπίθεση, και μέχρι το ημίωρο ήλεγχε το ματς. Ενα χέρι του Γκουτιέρεθ σε ανύποπτη φάση έδωσε την ευκαιρία στον Γκριζμάν να ισοφαρίσει με πέναλτι (34΄) και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μοράτα κυνήγησε μία φαινομενικά χαμένη φάση, έβγαλε τη σέντρα και ο Κορέα με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Ο Γκριζμάν στο 50΄ πέτυχε το τρίτο γκολ της Ατλέτικο, που στη συνέχεια διαχειρίστηκε το παιχνίδι και κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο».

To άρθρο Ατλέτικο Μαδρίτης – Τζιρόνα 3-1: Νίκη τετράδας για τους «ροχιμπλάνκος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button