ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Αυτή είναι η μητέρα που σκοτώθηκε για να σώσει το παιδί της στο μακελειό στο Σίδνεϊ

Η 38χρονη Ash Good είναι η μητέρα που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο Σίδνεϊ στην προσπάθειά της να σώσει το 9 μηνών μωρό της όταν εξαπέλυσε επίθεση ο 40χρονος δράστης. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε εμπορικό κέντρο και ο τραγικός απολογισμός είναι 6 νεκροί και 9 τραυματίες. Ο δράστης, αν και δεν είναι ακόμα γνωστά τα κίνητρα του, εξουδετερώθηκε από μια αστυνομικό.

Η 38χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ενώ το μωρό της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη είχε την κόρη της αγκαλιά όταν επιτέθηκε ο άνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσπάθεια να την προστατεύσει δέχθηκε χτυπήματα με το μαχαίρι που κρατούσε ο δράστης. Μάρτυρες, λένε, ότι η ίδια – βαριά τραυματισμένη πια – έδωσε το μωράκι της στα χέρια ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο ώστε να βγουν και να σώσουν το παιδί. Η γυναίκα είχε υποστεί βαρύ τραυματισμό και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

H 38χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να σώσει το μωρό της

Τη φωτογραφία της 38χρονης μητέρας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ δημοσίευσε η Daily Mail βυθίζοντας στη θλίψη το κοινό που παρακολουθεί εμβρόντητο τα όσα γίνονται γνωστά για το μακελειό με τους έξι νεκρούς πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε γίνει για πρώτη φορά μαμά πριν από λίγους μήνες στην κόρη της και όπως περιγράφουν άνθρωποι που την γνώριζαν καλά, ήταν χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη στην ζωή της. Φίλης της μιλώντας σε αυστραλιανά Μέσα την περιέγραψε ως έναν «απλό και όμορφο άνθρωπο». «Ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», είπε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button