ΑθλητικάΕνημέρωση

Άγριο ξύλο στο Χάποελ Τελ Αβίβ – Χάποελ Χάιφα με οπαδό να πηγαίνει στο νοσοκομείο

Οι σεκιούριτι του γηπέδου δεν έκαναν και την καλύτερη δουλειά. Οι χούλιγκανς της Χάποελ Τελ Αβίβ βρήκαν το χώρο και το χρόνο και… σαπάκιασαν στο ξύλο έναν οπαδό της Χάποελ Χάιφα.

Το Χαποέλ Τελ Αβίβ – Χαποέλ Χάιφα (87-88) για το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ στιγματίστηκε από επεισόδια -μετά το φινάλε του- με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κάνουν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθενται σε φίλο των φιλοξενούμενων.

Όπως αναφέρεται από τα Μέσα της χώρας, ο φίλαθλος της Μακάμπι Χάιφα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη (ο οπαδός που του το προκάλεσε φαίνεται να κρατάει κάτι σαν μικρό λοστό) και πολλαπλά τραύματα. Όπως φαίνεται και από τα video που κυκλοφόρησαν, οι σεκιούριτι του γηπέδου δεν κινήθηκαν και με… περίσσιο ζήλο στο σημείο που ο οπαδός των φιλοξενούμενων δεχόταν μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν αρκετά.

 

Η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις οπαδών, ενώ η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα τα άγρια επεισόδια μεταφέρθηκαν και στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

To άρθρο Άγριο ξύλο στο Χάποελ Τελ Αβίβ – Χάποελ Χάιφα με οπαδό να πηγαίνει στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button