ΕνημέρωσηΠολιτική

Άδικη η επίθεση στον Ανδρέα Jr – Αγαπά τη φύση, ασχολείται με βελονισμό και μελίσσια – Galaksias Portal News

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στο διορισμό του γιού του Ανδρέα Παπανδρέου Jr στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Κήπου.

Μιλώντας στην Σία Κοσιώνη, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως ο Ανδρέας Παπανδρέου Jr διορίστηκε στον Εθνικό Κήπο καθώς δουλεύει τη φύση και αγαπά τη φύση.

«Έχει ακολουθήσει έναν δρόμο θα έλεγα αντισυμβατικό, αυτός το λέει “ολιστικό”. Πήγε Κίνα έμαθε βελονισμούς, έφτιαξε μελίσσια, δουλεύει με τη φύση, αγαπάει τη φύση και έχει καλές ιδέες. Θα κριθεί και αυτός όπως όλοι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια έχει χτυπηθεί» είπα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως είπε η επίθεση που γίνεται είναι άδικη, επειδή συγκρούστηκε με συμφέροντα.

«Καλά κάνετε και το ρωτάτε, γιατί όχι μόνο με στεναχωρεί, αλλά και με εξαγριώνει. Και πάλι γίνεται μία άδικη επίθεση απέναντι σε ένα μέλος της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή είναι ο γιος μου. Προτρέχουν και υπάρχει και απάντηση. Ο Ανδρέας οικειοθελώς θέλει να βοηθήσει.Νομίζω η οικογένεια Παπανδρέου είμαστε από τις οικογένειες που έχουμε χτυπηθεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι ίσως επειδή συγκρουστήκαμε πάρα πολύ και με κατεστημένα και με αντιλήψεις».

@omadaalithias Ξέρει και βελονισμό #papandreou #ethnikoskipos #pasok #dimosathinaion #fy #ethelontismos #viralvideo #politiki #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Ομάδα Αλήθειας

To άρθρο Γιώργος Παπανδρέου: Άδικη η επίθεση στον Ανδρέα Jr – Αγαπά τη φύση, ασχολείται με βελονισμό και μελίσσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button