Επικαιρότητα

Άνδρας έπεσε στη θάλασσα στο δρομολόγιο από Σούδα προς Πειραιά – Galaksias.com

Ο άνδρας έπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί της Ύδρας – Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις του Λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, ενώ γίνονται έρευνες και από αέρος για τον εντοπισμό του

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό νωρίς το Σάββατο (13/4), καθώς ένας επιβάτης του πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Σούδα-Πειραιάς έπεσε στη θάλασσα μεσοπέλαγα γύρω στις 4 τα ξημερώματα, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών. 

Ο άνδρας, επιβάτης του πλοίου “Κίσσαμος” της ΑΝΕΚ με προορισμό τον Πειραιά, έπεσε στη θάλασσα περίπου 8 ναυτικά μίλια από το νησί της Ύδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις του Λιμενικού για την ανεύρεσή του, ενώ στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ύδρα πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στις έρευνες που γίνονται κάτω από τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, συμμετέχουν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και πέντε παραπλέοντα πλοία.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button