ΕνημέρωσηΠολιτική

Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του και την πέταξε έξω από το σπίτι των γονιών της – Galaksias Portal News

Μοιραίο φινάλε είχε ο καυγάς ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο bodybuilders στη Βραζιλία, καθώς ο 50χρονος άνδρας Alexander Gunsch  δολοφόνησε τη σύζυγό του, την 30χρονη δημοφιλή fitness influencer Debora Michels.

Μάλιστα, μετέφερε και πέταξε το πτώμα της γυναίκας του σε πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι των γονιών της στην πόλη Montenegro,  στη νότια πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός της Michels εντοπίστηκε στο πεζοδρόμιο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, τυλιγμένη με ένα κόκκινο ύφασμα.

«Όπως είπε στην αστυνομία ο δράστης, πάνω στον τσακωμό που είχαν, την άρπαξε από τον λαιμό, την σήκωσε στον άερα και την πέταξε πάνω σε μία ντουλάπα. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ο Gunsch  ξεκίνησε για να την πάει στο νοσοκομείο.  Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή, τρόμαξε και την πέταξε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι των γονιών της».

Ο 50χρονος δράστης ομολόγησε τον φόνο μετά από την ύπαρξη υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, που κατέγραψαν τη στιγμή που ο δράστης έβγαλε το πτώμα της Deby από το αυτοκίνητό του και το πέταξε στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο σπίτι των γονιών της.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button