Επικαιρότητα

Άστοχος ο ΟΦΗ στην Κηφισιά, ξεκίνησε με βαθμό (0-0) τα play out! – Galaksias.com

Με ισοπαλία ξεκίνησε η πορεία του ΟΦΗ στα play out της Super League, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σπαταλώντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα έδινε τη νίκη.

Ειδικά ο Μπάκου σε τρεις περιπτώσεις νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79′ Κλωναρίδης), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Κανατζίγια, Σολόα (68′ Βαφέας), Μενέντεζ (68′ Πρίτσας), Μπιφουμά (79′ Τετέι), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Χιμένεθ (64′ Γαγιέγος), Μπάκου (88′ Φελίπε), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα. 

Το “φιλμ” του αγώνα

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

1′ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μιλίτσεβιτς κάνει τη σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαρμπόσα σουτάρει προς την εστία, πάνω στη γραμμή απομακρύνει ο Βούρος. 

8′ Φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ, ο Τσάπαν θα σουτάρει από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ. 

19′ Ο Ισέκα σκοράρει μετά από βαθιά μπαλιά του Αμπάντα, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Η φάση ελέγχεται στο VAR και επιβεβαιώνεται ότι ο Βέλγος επιθετικός του ΟΦΗ ήταν πιο μπροστά από τους αμυντικούς.  

26′ Εκτέλεση φάουλ του Μιλίτσεβιτς, άστοχη κεφαλιά του Τεϊσέιρα από το ύψος του πέναλτι. 

37′ Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Μεγιάδο να περνάει τη μπάλα στην περιοχή, ο Μπάκου προτίμησε να πασάρει στον Ισέκα αντί να σουτάρει και χάθηκε η ευκαιρία.

38′ Ο Μεγιάδο με υπέροχη κάθετη πάσα βρίσκει τον Μπάκου μέσα στην περιοχή, όμως θα νικηθεί από τον Αναγνωστόπουλο στο τετ-α-τετ. 

44′ Ξανά στην επίθεση ο ΟΦΗ, ο Μπάκιτς θα σουτάρει και η μπάλα περνάει πάνω από την εστία.

45′ Νέα καλή επιθετική προσπάθεια από τους Κρητικούς, ο Ισέκα θα σουτάρει από τα όρια της μεγάλης περιοχής όμως δε θα βρει στόχο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ είχε ένα νωθρό ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, όμως μετά το 25′ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ανέβηκε κατακόρυφα και θα μπορούσε να προηγηθεί με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε. 

Έναρξη για το δεύτερο 45λεπτο. 

53′ Ευκαιρία για την Κηφισιά. Ο Οζέγκοβιτς γίνεται κάτοχος της μπάλας στην μικρή περιοχή και σουτάρει άουτ από ευνοϊκή θέση, αλλά με πλάτη στην εστία. 

55′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Αναγνωστόπουλος κάνει το “τσαφ” βγαίνοντας από την περιοχή του, ο Μπάκου σε δύο χρόνους δε μπόρεσε να δώσει στη μπάλα πορεία προς την εστία. 

56′ Σουτ του Μπάκου έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ. 

60′ Κίτρινη κάρτα στον Μπάκιτς. 

62′ Κίτρινη κάρτα στον Σολόα. 

64′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Γαγιέγος στη θέση του Χιμένεθ. 

66′ Σέντρα του Μπάκου, θα πάρει την κεφαλιά ο Ισέκα, όμως μπλοκάρει ο Αναγνωστόπουλος.

67′ Σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή ο Μπιφουμά, σταθερά στην αγκαλιά του Μπάουμαν η μπάλα. 

68′ Δύο αλλαγές για την Κηφισιά. Ο Πρίτσας αντί του Μενέντεζ και ο Βαφέας στη θέση του Σολόα. 

71′ Ωραία ατομική προσπάθεια και φαλτσαριστό σουτ από τον Αποστολάκη, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

75′ Ο Τσάπαν ανακόπτει τελευταία στιγμή τον Ισέκα, ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει απέναντι στον Αναγνωστόπουλο. 

79′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ριέρα στη θέση του Μπάκιτς.

79′ Δύο αλλαγές από τους γηπεδούχους. Ο Τετέι αντί του Μπιφουμά και ο Κλωναρίδης στη θέση του Γκόμπελιτς. 

81′ Κίτρινη κάρτα για τον Κανατζίγια. 

85′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ξανά ο Μπάκου απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο δε μπορεί να σκοράρει. 

88′ “Κλείνει” τις αλλαγές του ΟΦΗ. Ο Μοσκέρα αντί του Αποστολάκη και ο Φελίπε στη θέση του Μπάκου.

89′ Ευκαιρία για την Κηφισιά. Κάθετη πάσα του Τετέι για τον Μπαρμπόσα, κάνει επαφή με τη μπάλα ο Βραζιλιάνος στη μικρή περιοχή και ο Μπάουμαν αποκρούει σωτήρια. 

Τέλος του αγώνα, 0-0 το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν πιο κοντά στη νίκη, με βάση τις επιθετικές της προσπάθειες και στα δύο ημίχρονα. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button