Τρόπος Ζωής

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ευαγγελία Αραβανή – Galaksias Portal News

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Ευαγγελία Αραβανή και τον σύντροφό της, Σπύρο Λάζαρη. Το ζευγάρι, σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στα χέρια του το πρώτο του παιδί, αφού η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια και ο Σπύρος Λάζαρης είναι ζευγάρι τα τελευταία 3,5 χρόνια, συζούν στα νότια προάστια και κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Η Ευαγγελία Αραβανή, μετά την παρουσίαση του πρώτου My Style Rocks απέχει από την τηλεόραση, ενώ βρίσκεται συχνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Σπύρος Λάζαρης.

Στο παρελθόν η όμορφη παρουσιάστρια είχε κάνει κοινή εμφάνιση με την ηθοποιό, Δανάη Παππά, αφού ο σύντροφός της με τον σύντροφο της ηθοποιού είναι ξαδέλφια.

«Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας.

Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω.

Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή», είπε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη μητρότητα η Ευαγγελία Αραβανή.

To άρθρο Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ευαγγελία Αραβανή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button