ΕνημέρωσηΟικονομία

Έκανε πάρτι (4-0) στην Ηλιούπολη η Καλλιθέα! – Galaksias Portal News

Με το… καλημέρα στα playoffs του Β΄ ομίλου της Super League 2 η Athens Kallithea απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Εκμεταλλευόμενη τη «βαριά» ήττα των Χανίων στη Νεάπολη από τον Ιωνικό (5-1), η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη συνέτριψε εκτός έδρας με 4-0 την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος και ξέφυγε με +5 βαθμούς από τους Κρητικούς και +6 από τον Ιωνικό (σ.σ. η Καλαμάτα είχε ρεπό στην πρεμιέρα), δείχνοντας από νωρίς ότι παραμένει το απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 18 χρόνια (το 2005/2006 ήταν η τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «σεμνή τελετή» στην Ηλιούπολη είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ευρείας νίκης τους. Την αρχή έκανε ο Λουκίνας στο 10΄, ακολούθησε στο 16΄ ο Ντεμέτριους και στο 40΄ ο Μανθάτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

«Το κερασάκι στην τούτα» έβαλε ο Τόρες στο 63ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι με τη νίκη αυτή η Καλλιθέα έκανε το 3Χ3 με την Ηλιούπολη στην τρέχουσα περίοδο, καθώς είχε επικρατήσει και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου του Β΄ ομίλου με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Play Off:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιωνικός – Χανιά 5-1

Ηλιούπολη – Athens Kallithea FC 0-4

Ρεπό: Καλαμάτα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF (σε 1 αγ.)

1. Athens Kallithea FC 27

2. Χανιά 22

3. Ιωνικός 21

4. Καλαμάτα 18 -0αγ.

5. Ηλιούπολη 18

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button