Επικαιρότητα

Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς – Galaksias.com

Λόγω ανάγκης άμεσης λήψης απόφασης για την απότιση φόρου τιμής δεδομένης της χθεσινής απώλειας του Δημητρίου Τιμπλαλέξη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Η έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την
Τρίτη 19.03.2024 και ώρα από 14:30 μμ έως και 15:00 μμ, για τη λήψη απόφασης επί του παρακάτω θέματος ημερήσιας διάταξης.

Οι κ.κ .Περιφερειακοί Σύμβουλοι παρακαλούνται μέσα στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, να αποστείλουν από τη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου, συμπληρωμένο τον πίνακα ψηφοφορίας (θα τους κοινοποιηθεί) στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου, με κοινοποίηση τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Αντιπροέδρου και της Γραμματέα (θα τους κοινοποιηθούν).

Θέμα 1ο Απότιση φόρου τιμής στον αποβιώσαντα, Δημήτριο Τιμπλαλέξη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής κ. Λουκία Θεοδώρου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η εισήγηση θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

The post Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button