Επικαιρότητα

Ένα αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του σπουδαίου Κοζανίτη μουσικού Μανώλη Κουτσουνάνου – Galaksias.com

Αίθουσα Τέχνης, Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 21:00

Το ΔηΠεΘε Κοζάνης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, θα παρουσιάσει στην Αίθουσα Τέχνης, το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 21:00, την μουσική παράσταση «ΘΥΜΗΣΕΣ».

Ένα αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του σπουδαίου Κοζανίτη μουσικού, Μανώλη Κουτσουνάνου.

Ο Μανώλης Κουτσουνάνος, μαζί με μία πλειάδα καταξιωμένων μουσικών και φίλων του πάνω απ’ όλα, θα παίξουν έργα από το άλμπουμ “Θύμησες” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022. Οι μελωδίες αυτές δίνουν ένα άρωμα της παλιάς εποχής, ερχόμενο μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο της παράδοσης μας. Εδώ τα χάλκινα της Κοζάνης συναντούν τη τζαζ με την υπέροχη αισθητική των εγχόρδων της κλασικής μουσικής.

Μετά από την δημιουργία του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο “ταξίδι from tradition to jazz” το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Τέχνης της Κοζάνης, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα της ΕΡΤ, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και σε πολλά άλλα φεστιβάλ στην Ελλάδα, ο Μανώλης Κουτσουνάνος συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι με το δεύτερο του άλμπουμ, με τίτλο “Θύμησες”, το οποίο εμπεριέχει επτά δικές του συνθέσεις και μια του, διεθνούς φήμης συνθέτη και αγαπημένου του φίλου, Κυριάκου Σφέτσα, με τίτλο PAINTNGS. Μια πρωτότυπη δημιουργία που την έγραψε για το συγκεκριμένο Άλμπουμ.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση 10 ευρώ.

Ημέρα παράστασης 13 ευρώ και μειωμένο 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ)

Προπώληση εισιτηρίων   

στα γραφεία του ΔηΠεΘε καθημερινά 9:00 – 15:00

στο βιβλιοπωλείο «Αθανασιάδης» και καφέ ροκ μπαρ cross roads

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button