Τρόπος Ζωής

Ένα παιδί φέρνει σύγχυση σε μια σχέση – Galaksias Portal News

Για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του και στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη η γέννηση του γιου τους, Πάρη, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αρχικά, δεν έκρυψε πόσο ευτυχισμένος είναι που είναι πατέρας. «Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Και μετά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

«Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση, εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον.

Καταλαβαίνεις τις κινήσεις σου και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας, αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μια βοήθεια» είπε.

  

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε και αυτά που είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία ότι εν ολίγης είναι αδιάφορη ή ό,τι άλλο. Δεν ξέρω από τι ορμώμενος το είπε ο Δημήτρης αυτό όποτε δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση».

To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Ένα παιδί φέρνει σύγχυση σε μια σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button