Επικαιρότητα

Ένα υπερσύγχρονο νηπιαγωγείο για την Καλλονή στην Αρίσβη – Galaksias.com

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή του υπερσύγχρονου πλέον κτηρίου που στεγάζει το Νηπιαγωγείο Καλλονής στην Αρίσβη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά σε περίπου έναν μήνα από σήμερα κι αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες ρευματοδότησης του κτηρίου.

Το έργο ολοκληρώθηκε με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου και ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος επισκέφτηκε τις νέες εγκαταστάσεις το περασμένο Σάββατο, συνοδευόμενος από τον εργολάβο του έργου και τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου για θέματα Τεχνικών Έργων, Κώστα Κατσαρό.

Σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος ανέφερε: “Έτοιμο, πλέον, το Νηπιαγωγείο Καλλονής, στην Αρίσβη. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο που σε λίγο καιρό – μετά την ρευματοδότηση του-θα παραδοθεί προς χρήση στα παιδιά μας. Συνεχίζουμε την παρέμβαση μας στα σχολικά κτίρια, η οποία και θα ενταθεί. Εντός των ημερών θα λειτουργήσει και το Νηπιαγωγείο Πέτρας, αφού λύθηκαν πλέον τα προβλήματα που υπήρχαν για την ρευματοδότηση του. Έτσι μέσα σε 4 χρόνια αποκτήσαμε 3 νέα Νηπιαγωγεία, αυτά της Άγρας, της Πέτρας και της Καλλονής. Η δημοπράτηση τους είχε γίνει από τον ενιαίο Δήμο Λέσβου και η επίβλεψη της κατασκευής τους από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button