Τρόπος Ζωής

Έφοδος σε βίλες του γνωστού ράπερ στο πλαίσιο έρευνας για σωματεμπορία

Εκτεταμένες έρευνες σε δύο πολυτελέστατα ακίνητα ιδιοκτησίας του ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς (Sean “Diddy” Combs) έκαναν ομοσπονδιακοί πράκτορες της Εσωτερικής Ασφάλειας στο πλαίσιο έρευνας για μεγάλη υπόθεση σωματεμπορίας, σύμφωνα με το The Associated Press.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Combs, ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων στην πολυτελή γειτονιά Holmby Hills του Λος Άντζελες, καθώς και στο σπίτι του στο Μαϊάμι στην περιοχή Star Island στο πλαίσιο της έρευνας για σωματεμπορία.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν έχει ονομάσει τον Ντίντι ως το επίκεντρο της έρευνας, αν και η έρευνα φαίνεται να σχετίζεται με μία υπόθεση σωματεμπορίας από τις αρχές της Νέας Υόρκης. 

Η έπαυλη στο Λος Άντζελες ανήκει στην Bad Boys Films, τμήμα της Bad Boy Entertainment και σε μια από τις κόρες του Combs. Το SkyFOX κατέγραψε εικόνες ατόμων που βγήκαν από το σπίτι και στη συνέχεια κρατήθηκαν. 

Πρόκειται για τους δύο γιους του Puff Diddy, οι οποίοι κρατούνται αλλά δεν έχουν συλληφθεί. 

Σημειώνεται πως ο ράπερ έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, ενώ κατηγορείται ότι νάρκωνε νεαρές γυναίκες. 

Τους τελευταίους μήνες έχουν υποβληθεί πολλές αγωγές για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Combs. Τον Φεβρουάριο, ένας μουσικός παραγωγός κατέθεσε μήνυση ισχυριζόμενος ότι ο Combs τον ανάγκασε να αναζητήσει ιερόδουλες και τον πίεσε να κάνει σεξ μαζί τους. Ο δικηγόρος του Combs Shawn Holley είπε για αυτούς τους ισχυρισμούς ότι «έχουμε συντριπτικές, αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί του είναι εντελώς ψέματα».

Η πρώην προστατευόμενη και φίλη του Combs, η τραγουδίστρια R&B Cassie, τον μήνυσε τον Νοέμβριο κατηγορώντας τον για χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού. Η μήνυση ανέφερε ότι την ανάγκασε να κάνει σεξ με άντρες επί πληρωμή ενώ την κινηματογραφούσε. 

Ακόμη μία γυναίκα τον κατηγόρησε ότι τη βίαζε για δύο δεκαετίες από όταν ήταν 17 ετών.

Ο Combs είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς και hip-hopper των τελευταίων τριών δεκαετιών. Παλαιότερα γνωστός ως Puff Daddy, έχτισε μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στη hip-hop σκηνή. Είναι ο ιδρυτής της Bad Boy Records και τρεις φορές νικητής βραβείων Grammy.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button