Τρόπος Ζωής

Έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος παραγωγός

«Το θέατρο είναι υπόθεση του ηθοποιού» υπογράμμισε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

Όπως είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!», η παράσταση «Οι Άθλιοι», στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπητός ηθοποιός, είναι ένα έργο που αγγίζει όλες τις ηλικίες με τα μηνύματα που «κουβαλάει».

«Ήμουν ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που ανέβασε τους «Άθλιους». Εκείνη την εποχή ήμουν πολύ περήφανος γι’ αυτό το εγχείρημα», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Παγιδευμένοι»:

«Οι Παγιδευμένοι είναι ένα περίπλοκο σίριαλ. Έχει τούρκικο concept (σ.σ.: Yargi) και δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα», είπε.

«Υπόθεση του ηθοποιού το θέατρο»

«Τα λεφτά παίζουν ρόλο για τον οποιοδήποτε εργαζόμενο, κι εγώ εργαζόμενος είμαι», είπε κατόπιν ο Τάσος Χαλκιάς και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει ένα παράδοξο, όσο μεγαλώνουμε σε ηλικία τόσο περισσότερη ζήτηση έχουμε στη δουλειά. Κυρίως έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος παραγωγός. Οι ηθοποιοί είναι πάμφτωχοι, μπορεί να υπάρχουν 10 που ξεχώρισαν και πήραν πολλά λεφτά, αλλά αυτοί δεν κάνουν ένα συνάφι πλούσιο».

«Η πορεία του θεάτρου είναι περίεργη. Μετά από 20 – 25 χρόνια δεν θα θυμίζει τίποτα το σημερινό θέατρο. Υπάρχει και το «βασίλειο του σκηνοθέτη», που για μένα είναι υπερβολή. Το θέατρο είναι υπόθεση του ηθοποιού».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρόσωπα των reality που μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής, τονίζοντας πως είναι λάθος, καθώς «μπαίνουν σε μία τηλεοπτική παρουσία που δεν είναι υποκριτική αυτό».

«Δεν είπα ποτέ «τα κατάφερα». Δεν ξέρω τι έχω καταφέρει και δεν είμαι οπαδός της λέξης ”καριέρα”», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Για τον ίδιο η μεγαλύτερη απειλή για την κοινωνία είναι η αλαζονεία των ανθρώπων που διοικούν και νομοθετούν.

 

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει lifting ακόμα, καθώς νιώθει πως δεν χρειάζεται να διορθώσει κάτι πάνω του.

«Βέβαια και σταματάει ο έρωτας, είναι μία πολύπλοκη κατάσταση. Ο έρωτας είναι προνόμιο του νιάτου. Νιάτο είναι όσο η βιολογία σου επιτρέπει να ερωτευτείς», κατέληξε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button