Κόσμος

«Έχουμε μάθει στα δύσκολα» – Galaksias.com

Ο προπονητής της εθνικής Νέων, Τάσος Θέος, εν όψει της συμμετοχής της στους αγώνες του 4ου ομίλου της Elite Round του EURO U-19, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία, δήλωσε πως η ομάδα έχει μεγαλώσει ως μέγεθος και θα παλέψει για την πρόκριση στα τελικά.

H εθνική ομάδα προετοιμάζεται στην Πορτογαλία εν όψει της πρεμιέρας της στον 4ο όμιλο της Elite Round (20:00) απέναντι στην οικοδέσποινα του τουρνουά. Τον όμιλο συμπληρώνουν η Σερβία και η Δανία, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 16:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι μετά την πρόκριση στην τελική φάση της Μάλτας το 2023, η ομάδα έχει μεγαλώσει ως μέγεθος και θα προσπαθήσει και φέτος να παλέψει για την πρόκριση στα τελικά του EURO:

«Παρά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στην 1η προκριματική φάση, η πρόκριση στην Elite Round επετεύχθη και είμαι σίγουρος ότι η ανάλυση εκείνων των αγώνων θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία. Η πρόκριση στο EURO της Μάλτας μας μεγάλωσε ως μέγεθος και οφείλουμε και φέτος στα γήπεδα της Πορτογαλίας να φανούμε αντάξιοι της περσινής μας επιτυχίας.

Η αντικειμενική δυσκολία του ομίλου είναι προφανής καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε,τρεις πολύ ποιοτικές ομάδες αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα. Οι φιλικές αναμετρήσεις στην Κροατία μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνων στην elite round. Η ομάδα πλέον επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε μέσα από το τουρνουά ό,τι μας αναλογεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button