Τρόπος Ζωής

Έχω αισθανθεί φόβο στη δουλειά, ότι δεν έχω την ίδια αξία σαν γυναίκα – Galaksias Portal News

“Αυτή την αίσθηση που μαζευέσαι και νιώθεις πως πρέπει να κάνεις πίσω” εξηγεί η Χρύσα Παππά.

Τόσο στις σοβαρές σχέσεις που έφτασαν ένα βήμα πριν από τον γάμο όσο και την αντιμετώπισει που έχει αισθανθεί, επαγγελματικά και μη, ως γυναίκα εστίασε η Χρύσα Παππά μιλώντας στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το Σάββατο στον Alpha.

“Νομίζω ότι είναι ένα με την φύση μας πια να δίνουμε έξτρα αγώνες σαν γυναίκες. Και μέσα στη δουλειά μου, σαν ηθοποιός, αλλά και πριν που έκανα άλλες δουλειές, πάντα αντιμετωπίζεται κάπως αλλιώς η γυναίκα. Αντιμετωπίζεται ότι είναι ένα πλάσμα υπό!

Έχω αισθανθεί φόβο στη δουλειά, αυτή την αίσθηση που μαζευέσαι και νιώθεις πως πρέπει να κάνεις πίσω” εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή πρωταγωνίστρια.

“Δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι σεξουαλικό, το οποίο αυτό είναι το πιο προφανές. Φόβο από τον τόνο της φωνής, από το βλέμμα, από το ότι δεν έχω την ίδια αξία. Σε σχέσεις μου, στο παρελθόν, έχω σκεφτεί “αχ, γιατί το ανέχτηκα αυτό; Γιατί να μου μιλήσει έτσι;”.

Αυτό είναι στα πλαίσια, όχι μόνο του φόβου μου, αλλά και τις ανεκτικότητας μου πολλές φορές και δίνω ευκαιρίες μέχρι να πω: μία, δύο, τρεις… τα λέγαμε”.

“Δύο από τις πολύ σοβαρές μου σχέσεις δεν κατέληξαν σε γάμο και πολύ περισσότερο στο να κάνω παιδιά.

Πραγματικά θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή σε αυτό, ως προς αυτό, παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που αποκλείω στο μέλλον” τόνισε, εν συνεχεία, η Χρύσα Παππά στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

To άρθρο Χρύσα Παππά: Έχω αισθανθεί φόβο στη δουλειά, ότι δεν έχω την ίδια αξία σαν γυναίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button