ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί, η πρόκριση χάθηκε στο Αγρίνιο» – Galaksias Portal News

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, περήφανος για την πορεία της ομάδας του, αλλά και απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα-ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που βρήκε Άρη και Παναιτωλικό ισόπαλους χωρίς τέρματα.

Ο Άρης εν τέλει πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς, στο Αγρίνιο, σημείο στο οποίο στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports: «Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με τη βοήθεια του κόσμου, είχε τις ευκαιρίες στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα το φέραμε στα μέτρα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ για να πάμε στην παράταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε στη συνέχεια: «Η πρόκριση χάνεται στο πρώτο ματς, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα. Αλλά και σήμερα (σ.σ. 6/3) είχαμε τις φάσεις μας. Ειδικά στην ευκαιρία του Μπρούνο Ντουάρτε (στο 86’) που η μπάλα έφυγε λιγότερο από μισό μέτρο από την εστία. Ωστόσο, αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που έκαναν στη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας συμπαρασταθεί. Συγχαρητήρια και στον Άρη, αλλά νομίζω ήμασταν ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος.

Όσο για την επόμενη ημέρα, ο Γιάννης Πετράκης επεσήμανε: «Υπάρχει μεν ικανοποίηση που φτάσαμε ως εδώ, αλλά πλέον μας ενδιαφέρουν τα Play Out. Θέλουμε να ‘’πατήσουμε’’ πάνω σε αυτή την καλή εικόνα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία όπου πιστεύω το δικαιούμαστε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button