Υγεία & Διατροφή

Ήρθε ο Μενένγκα, «τέλος» ο Τζόουνς – Galaksias Portal News

Μια αλλαγή στο ρόστερ της εν όψει της συνέχειας στη σεζόν γνωστοποίησε η Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Basket League ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεοζηλανδού Σαμ Μενένγκα, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Άαρον Τζόουνς που αποτελεί παρελθόν.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών για τον Μενένγκα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Σαμ Μενένγκα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Νεοζηλανδός αθλητής είναι 23 ετών, με ύψος 2.05 μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουοντ και σέντερ και θα αντικαταστήσει τον Άαρον Τζόουνς, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.

Στο κολέγιο του Ντέιβιντσον αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2020-23) σε 87 ματς (83 ως βασικός) και στην τελευταία του σεζόν στο NCAA είχε 15.2 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο του επαγγελματικό βήμα έγινε την περίοδο 2023-24 στη γειτονική στην πατρίδα του Αυστραλία. Στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος, η κανονική περίοδος της οποίας ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, είχε σε 27 αγώνες 6.9 πόντους και 3.9 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών της Νέας Ζηλανδίας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανασιατικό Κύπελλο του 2022, με τον ίδιο να έχει 9,8 πόντους και 7,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Καλωσορίζουμε τον Σαμ στον Α.Σ. Καρδίτσας Ιαπωνική και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακολούθως η Καρδίτσα έκανε γνωστό και το «διαζύγιο» με τον Τζόουνς:

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Άαρον Τζόουνς.

Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button