Επικαιρότητα

«Ίσως είναι οι Ουκρανοί πίσω από την επίθεση, θάνατος στους τρομοκράτες!»

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επεσήμανε ότι η Ουκρανία ενδέχεται να εμπλέκεται στην τρομοκρατική ενέργεια που έλαβε χώρα στην αίθουσα συναυλιών στην περιοχή της Μόσχας και ζήτησε την «ανελέητη καταστροφή τους».

Ο πρώην πρόεδρος έγραψε σχετικά σε τηλεγράφημά του.
«Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο ότι η απάντηση είναι τρομοκρατία», τόνισε ο Μεντβέντεφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «κανένα δικαστήριο και έρευνα δεν θα βοηθήσει». Ο πολιτικός προτείνει «ολική εκτέλεση» κατά των τρομοκρατών και καταστολή των οικογενειών τους. O ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα αναφορικά με την Ουκρανία.

«Εάν διαπιστωθεί ότι είναι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου θα πρέπει όλοι να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων που διέπραξαν τέτοιες φρικαλεότητες».

Σημειώνεται ότι η τρομοκρατική επίθεση έλαβε χώρα στην αίθουσα συναυλιών «Crocus City Hall» στο Κρασνογκόρσκ της περιφέρειας της Μόσχας στη Ρωσία. Άγνωστοι μπήκαν στο σημείο και άρχισαν να πυροβολούν ανθρώπους, στη συνέχεια άναψαν φωτιά και έφυγαν από το σημείο. Οι ύποπτοι πιστεύεται ότι είναι πέντε. Συνολικά, περισσότεροι από 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 147 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button