ΑθλητικάΕνημέρωση

Ακυρώθηκε τρίτο γκολ της Ένωσης – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κηφισιά για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, περιμένοντας το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Μετά την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού,  η ΑΕΚ βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και με τους τρεις βαθμούς επί της Κηφισιάς θα προσπεράσει τους “πράσινους” και θα έχει την ευκαιρία να μείνει ακόμη και μόνη πρώτη στη Super League 1.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Κηφισιά από το Newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League 1

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των δύο ομάδων στον Α’ Γύρο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκείνη ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες, όμως, είχαν παρελθόν τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στη μοναδική παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική το 2013-14.

Συνολικά είχαν αναμετρηθεί έξι φορές, με την ΑΕΚ να έχει δύο νίκες για τους αγώνες πρωταθλήματος και τρεις για τις συναντήσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η Κηφισιά έχει πάρει μια ισοπαλία 1-1 στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στη ρεβάνς του Κυπέλλου μετά την ήττα της με 4-0 στο πρώτο ματς.

Η Κηφισιά σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Super League στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με το Βόλο. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη λευκή ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και το δεύτερο ματς που δεν δέχθηκε τέρμα αυτή τη σεζόν. Στο 0-0 είχε μείνει και στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στις 22 Οκτωβρίου 2023.

Η τελευταία φορά που είχε αντιμετωπίσει νεοφώτιστη ομάδα στη Super League η ΑΕΚ ήταν το 2019-20, όταν σημείωσε δύο νίκες επί του Βόλου –με 3-2 εντός έδρας και 3-1 στη Μαγνησία.

Η αμέσως προηγούμενη ήταν η Λαμία, την οποία κέρδισε πρώτα στη Φθιώτιδα με 1-0 και στη συνέχεια εντός έδρας με 2-0.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: –

To άρθρο ΑΕΚ – Κηφισιά 2-0 LIVE: Ακυρώθηκε τρίτο γκολ της Ένωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button