Κόσμος

Ανακάλεσε την επιστολή ο Κασσελάκης – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση «θρίλερ» της Πολιτικής Γραμματείας – Galaksias.com

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία αυτή τη φορά και του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη. Συνεδρίαση που διεξήχθη σε έντονο κλίμα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος ανακάλεσε την επιστολή που έστειλε τη Δευτέρα στα μέλη της ΠΓ και η οποία είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε τη δέσμευσή τους για στήριξη της προεδρίας του, διαφορετικά όπως είπε, αν υπάρχει αμφισβήτηση, θα ζητήσει επαναβεβαίωση από τη βάση. «Δεν θα γίνω Ιφιγένεια» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός, τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε τη διαδικασία; Εάν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είπε ο κ. Κασσελάκης.

Μέλη της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη: Λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν

Ορισμένα μέλη της ΠΓ απάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρόεδρο του κόμματος ότι «δεν δίνουμε λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την προσέλευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. «Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button