ΑθλητικάΕνημέρωση

Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον – Galaksias Portal News

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό(19:30 Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr) για την μεταξύ τους αναμέτρηση στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο.

Ο Άρης βρίσκεται αρκετά μακριά από την 4η θέση και τον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» μετά την σπουδαία εντός έδρας επικράτηση τους απέναντι στην ΑΕΚ μπήκαν ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος, με τον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες του να θέλουν μόνο τη νίκη στο Χαριλάου.

Άλλωστε το «τριφύλλι» που έχει 62 βαθμούς βρίσκεται στο -3 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον ΠΑΟΚ, με την βαθμολογική απόσταση να μπορεί να μειωθεί περισσότερο, αφού οι δυο δικέφαλοι κοντράρονται μεταξύ τους στην «OPAP Arena».

Κάπως έτσι το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Άρη είναι κομβικής σημασίας, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο το τρίποντο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο.

To άρθρο Άρης – Παναθηναϊκός: Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button