ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας στην Εφύρα Ηλείας – Ομόφωνα αθώος ο κατηγορούμενος αδερφός του θύματος

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στη εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Εφύρα Ηλείας, καθώς σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών αθώωσε τον κατηγορούμενο για την ανθρωποκτονία και αδερφό του θύματος με ομόφωνη απόφασή του, συμφωνώντας με την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας Ιωάννη Παΐσιου.

Πρόκειται για μια υπόθεση, στην οποία από την αρχή μέχρι το πέρας της κύριας ανάκρισης υπήρξαν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα είπαν είχαν θέσει κυρίως οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία και ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις, που σε καμία περίπτωση δεν τοποθετούσαν τον εντολέα τους στον τόπο όπου φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. στο κατηγορητήριο το αναφέρει ως χρόνο τέλεσης του αδικήματος της ανθρωποκτονίας του 68χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, και το κατηγορητήριο, που κατονόμαζε τον αδερφό του θύματος ως ανθρωποκτόνο, αποδόμησε πλήρως χθες ο Εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών Ιωάννης Παΐσιος, με μια απολύτως τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη αγόρευση, η οποία διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα.

Τελικώς, το Δικαστήριο αποφάσισε πως δεν επρόκειτο για ανθρωποκτονία, αθωώνοντας τον 71χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button