ΑθλητικάΕνημέρωση

«Αν μπει ομάδα του Ντουμπάι, να μην τη λέμε πλέον Euroleague» – Galaksias Portal News

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, πήρε θέση στο ενδεχόμενο, κάποια ομάδα από το Ντουμπάι να συμμετάσχει στη Euroleague.

Η ένταξη ομάδας από το Ντουμπάι στην Euroleague είναι ένα θέμα που έχει… πέσει στο τραπέζι εδώ και καιρό και συζητείται όλο και περισσότερο, την ώρα που τα ΗΑΕ επιθυμούν να φιλοξενήσουν το Final Four της τριετίας 2025-2027 , δίνοντας ένα αστρονομικού ποσού. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε σε αυτή την πιθανή εξέλιξη.

Ο προπονητής της Μπασκόνια μίλήσε στην ισπανική ιστοσελίδα “El Correo” και τόνισε πως σε αυτό το ενδεχόμενο, θα πρέπει να αλλάξει όνομα η διοργάνωση.

“Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Όλα δείχνουν πως το Ντουμπάι θα μπει στη Euroleague. Αν αυξήσει την ποιότητα στη διοργάνωση, είναι καλό. Αλλά δεν θα τη λέμε πλέον Euroleague, πρέπει να βρούμε ένα άλλο όνομα για τη διοργάνωση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάνοβιτς.

Θυμίζουμε ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν ομάδα του Ντουμπάι να αγωνίζεται στο Eurocup της σεζόν 2024/25 κι έτσι να διεκδικήσει τη θέση της στην Euroleague με αγωνιστικά κριτήρια. Παράλληλα, η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί και στην Αδριατική Λίγκα της νέας σεζόν.

To άρθρο Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Αν μπει ομάδα του Ντουμπάι, να μην τη λέμε πλέον Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button