Επικαιρότητα

«Απογυμνώνουν» το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για να… αντέξει το Βενιζέλειο – Galaksias.com

Στο ΓΝΑΝ έκλεισαν δύο από τις έξι κλίνες ΜΕΘ λόγω αποχώρησης ενός ιατρού που διορίστηκε  στο Βενιζέλειο – Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου έχουν μείνει τρεις γιατροί

Ως συγκοινωνούντα, πλην όμως άδεια, δοχεία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τα νοσοκομεία της Κρήτης, παραβάλλοντας και σταχυολογώντας τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο αυτά καθαυτά τα νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και η Δημόσια Υγεία εν γένει.

Σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (2/4) σημειώνεται ότι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου έκλεισαν δύο από τις έξι κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, λόγω αποχώρησης ενός ιατρού που διορίστηκε… στο Βενιζέλειο νοσοκομείο!

Ειδικότερα, στο έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα πως Μετά τη δημοσίευση του παραπάνω σχετ. (3) με το οποίο αποχωρεί από το ΓΝΑΝ ο Επιμελητής Α’ Αναισθησιολογίας της ΜΕΘ και η δυναμικότητα σε προσωπικό ανέρχεται σε τρεις (3) ειδικευμένους ιατρούς».

«Eμειναν, pl;eon, στη ΜΕΘ τρεις γιατροί, ο ένας εκ των οποίων, ο διευθυντής, έχει περάσει το ηλικιακό όριο συνταξιοδότησης και είναι σε παράταση. Από έξι κλίνες ΜΕΘ πλέον στο ΓΝΑΝ λειτουργούν 4, δύο κλίνες ΜΕΘ λιγότερες στο νησί», σημειώνουν αυτοδιοικητικές πηγές στο neakriti.gr.

Δείτε το έγγαφο

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button