Τρόπος Ζωής

Από την πρώτη γνωριμία, στον θυελλώδη γάμο – Galaksias Portal News

Ακούγοντας το όνομα Χριστίνα Ωνάση, το μυαλό πάει αυτόματα στη χλιδή αλλά και στη θλίψη. H Χριστίνα Ωνάση, κόρη του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, θεωρητικά τα είχε όλα… πλούτη, δόξα, έρωτες. Όμως, στην πραγματικότητα ήταν μία βαθιά δυστυχισμένη γυναίκα που πάλεψε πολύ για να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άντρα. 

Η Χριστίνα Ωνάση, είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μία οικογένεια που ό,τι έπιανε (ο… Αριστοτέλης Ωνάσης) γινόταν χρυσάφι αλλά εκείνη διψούσε για αγάπη, και μάλιστα την ερωτική αγάπη ενός άντρα που θα είχε μάτια μόνο για εκείνη, κι αυτή δεν αγοράζεται με όλα τα χρυσάφια του κόσμου.

Έζησε φαινομενικά μια ξένοιαστη ζωή μέχρι σχεδόν τα μέσα της δεκαετίας του ‘70, αλλά μετά η προσγείωση ήταν δραματική και απότομη.

Μέσα σε 29 μήνες έχασε όλη της την οικογένεια. Πρώτα το 1973 σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο αδελφός της Αλέξανδρος, ένα βαρύ πλήγμα για την ίδια αλλά και τον πατέρα της, ένα χρόνο αργότερα πέθανε η μητέρα της Τίνα Λιβανού και το 1975 ο πατέρας της, Αριστοτέλης. Αν και τόσο πλούσια, η Χριστίνα Ωνάση ήταν μία «θλιμμένη» κληρονόμος. 

Τέσσερις γάμοι και τέσσερα διαζύγια 

Η Χριστίνα, η μικρότερη κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, έκανε τέσσερις αποτυχημένους γάμους και ίσως να μην έμαθε ποτέ αν βρήκε ποτέ την αληθινή αγάπη.

Πάντα αναρωτιόταν εάν οι άνδρες την αγαπούσαν πραγματικά ή στόχευαν στην περιουσία της.

Η πλούσια κληρονόμος διακατεχόταν από πολλές ανασφάλειες. Το να είναι επιθυμητή στο αντίθετο φύλο την απασχολούσε πάντα και πολύ, γι’ αυτό και συχνά κατέφευγε σε εξαντλητικές δίαιτες με κίνδυνο την υγεία της μόνο και μόνο για να είναι αρεστή στο ανδρικό φύλο.

Πάλευε με τα κιλά της και τον άστατο συναισθηματικό της κόσμο. Οι αυξομειώσεις στο βάρος ήταν τρομακτικές, ενώ για χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

Τα ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά χάπια μπήκαν στη ζωή της και η εξάρτησή της από αυτά όλο και μεγάλωνε σε σημείο να αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή της.

Η Χριστίνα Ωνάση – Φωτογραφία Eurokinissi

Η Χριστίνα Ωνάση απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων του κόσμου, όχι τόσο για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αλλά για την περιπετειώδη προσωπική της ζωή.

Έκανε τέσσερις γάμους και όλοι τους κατέληξαν σε διαζύγιο. Το 1971 παντρεύτηκε τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της Αμερικανό κτηματομεσίτη Τζόζεφ Μπόλκερ.

Τέσσερα χρόνια μετά, το 1975 παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Ανδρεάδη, γιο του καθηγητή και τραπεζίτη Στρατή Ανδρεάδη, με τον οποίο χώρισε μετά από 14 μήνες.

Τρία χρόνια αργότερα, έρχεται ο τρίτος γάμος. Παντρεύτηκε με τον Ρώσο Σεργκέι Καούζοφ, στέλεχος σε κρατική εταιρεία της Σοβιετικής Ένωσης. Ένα χρόνο κράτησε ο γάμος τους.

Όταν ο Τιερί Ρουσέλ έκλεψε την καρδιά της 

Το 1984 στην καρδιά της μπήκε ο κατά τρία χρόνια μικρότερός της Γάλλος επιχειρηματίας Τιερί Ρουσέλ, κληρονόμος της ομώνυμης γαλλικής φαρμακοβιομηχανίας, με τον οποίο απέκτησε το μοναδικό της παιδί, την Αθηνά Ωνάση, που ήρθε στον κόσμο στις 29 Ιανουαρίου 1985.

Το ζευγάρι θα χωρίσει τρία χρόνια αργότερα, όταν η Χριστίνα θα ανακαλύψει ότι ο Τιερί την απατούσε και μάλιστα είχε αποκτήσει παιδί με το μοντέλο από τη Σουηδία Γκάμπι Λουντχάγκε.

Η Χριστίνα Ωνάση και ο Τιερί Ρουσέλ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Σκορπιό, όταν ο γόνος της γαλλικής οικογένειας, Ρουσέλ, ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους τους. Εκείνη ήταν 22 ετών κι εκείνος 20.

Ήταν το καλοκαίρι μετά το θάνατο του αδελφού της, Αλέξανδρου.

Η νεαρή Χριστίνα μαγεύτηκε από τον ψηλό, ξανθό, με γαλάζια μάτια γοητευτικό Τιερί Ρουσέλ και δεν άργησε να τον ερωτευτεί.

Λέγεται ότι ο Ρουσέλ την πληροφόρησε ότι ήταν ερωτευμένος με ένα μοντέλο από τη Σουηδία, την Γκάμπι Λουντχάγκε με την οποία συζούσε.

Το 1984, ο playboy και η κληρονόμος ξεκινούν επίσημα τη σχέση τους κα τα ταμπλόιντ κάνουν «πάρτι». Λέγεται πως εκείνος τής ζήτησε να χάσει κιλά.

Η Χριστίνα έσπευσε να κάνει πραγματικότητα την «επιθυμία» του, κάτι που θα συνέχιζε να κάνει κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, αν και σύντομος.

Και όσο η Χριστίνα ζούσε στο πλευρό του μια φαινομενική ευτυχία, εκείνος έκανε παράλληλη ζωή.

Τελικά, παντρεύονται, αλλά ο Τιερί όχι μόνο δεν έχει και δεν σκοπεύει να διακόψει τον δεσμό του με την Γκάμπι, αλλά αποκτάει μαζί της δύο παιδιά, την Σαντρίν και τον Έρικ-Κρίστοφερ, ενώ είναι ακόμη παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση.

Ο γιος του από την εξωσυζυγική σχέση γεννιέται την ίδια χρονιά με την Αθηνά, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι δύο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη κυοφορούσαν της ίδια χρονική περίοδο.

Η διπλή ζωή του νεαρού επιχειρηματία και η ανακάλυψη της αλήθειας από την Χριστίνα Ωνάση τρία χρόνια μετά, θα οδηγήσει στο διαζύγιο και θα τσακίσει την κόρη του Ωνάση.

Δε μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν κι έτσι ετοιμάζει βαλίστες και φεύγει στο Μπουένος Άιρες με την κόρη της, Αθηνά Ωνάση, αφού εκτός από την ελληνική υπηκοότητα είχε και εκείνη της Αργεντινής.

Το σκάνδαλο μετά την αποκάλυψη για τη διπλή ζωή του Ρουσέλ και τα δύο εξώγαμα παιδιά που είχε αποκτήσει με τη Σουηδέζα ερωμένη του, ήταν μεγάλο. Τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου είναι συνεχή. 

Μάλιστα, λεγόταν τότε, πως η Χριστίνα, αν και βαθιά πληγωμένη από την προδοσία, ήθελε πίσω τον Ρουσέλ.

Λίγους μήνες πριν εκείνη φύγει από τη ζωή, οι παπαράτσι την «συνέλαβαν» σε μία πολυτελή έπαυλη στην Κυανή Ακτή να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Ρουσέλ. Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, αλλά η επανασύνδεση δεν ήρθε ποτέ.

Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Τιερί Ρουσέλ ξεκίνησε τον οικογενειακό βίο στο πλευρό της Γκάμπι και των παιδιών τους που είχαν γίνει τρία αφού απέκτησαν ακόμα μία κόρη, την Γιοχάνα.

Και στο κάδρο της οικογενειακής τους ευτυχίας πόζαρε και η μικρή Αθηνά, μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της στις 18 Νοεμβρίου του 1988, από καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τη νεκροψία.

Αργότερα η Αθηνά Ωνάση θα κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα της εξαιτίας του γάμου της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτα, για χάρη του οποίου η Αθηνά είχε… επαναστατήσει. 

Όλα αυτά θα αλλάξουν βέβαια όταν η Αθηνά και ο Ντόντα Μιράντα θα χωρίσουν (το 2016) και η σχέση της με τον πατέρα της θα αποκατασταθεί.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button