Επικαιρότητα

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Φιλίπ Ικεότσα – Galaksias.com

O Φιλίπ Ικεότσα είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Super League 2 και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα του Ατσαλένιου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η παρουσία του στον ΠΟΑ τόσο την περσινή χρονιά πρωταθλητισμού στην Α1 ΕΠΣΗ όσο και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συγκέντρωσε τα βλέμματα των ομάδων παραπάνω κατηγορίας και τελικά το Αιγάλεω ήταν εκείνο που τον έκανε δικό του. Ο Ικεότσα φέτος στην Γ’ Εθνική είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Το «Σίτι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον Νιγηριανό μέσο:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον 28χρονο Νιγηριανό μέσο Philip Ikeocha.

Ο Philip Ikeocha είναι γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1996 στο Μπουάρι της Αμπούτζα στη Νιγηρία. Αγωνίζεται ως χαφ, διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του και το τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνιζόταν στον Ατσαλένιο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ικεότσα υπήρξε διεθνής με την U17 της Νιγηρίας και πριν έρθει στην χώρα μας αγωνιζόταν στην Πορτογαλία για λογαριασμό των Coruchense, Portosantense, Câmara de Lobos, Rabo de Peixe και Camacha.

Καλωσορίζουμε τον Ικεότσα στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button