Επικαιρότητα

Αστείρευτο κέφι στο χορό των καρναβαλικών ομάδων (vid) – Galaksias.com

Χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους οι καρναβαλικές ομάδες του Ρεθύμνου, στο χορό των ομάδων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Φόρεσαν τα αποκριάτικα τους και τα πιο λαμπερά χαμόγελα και αφέθηκαν στο ρυθμό της μουσικής, με τη νύχτα να κορυφώνεται με τη συναυλία του Γιώργου Λιβάνη ξεσηκώνοντας τα πλήθη

Μέσα σε άκρως αποκριάτικο πνεύμα, πραγματοποιήθηκε ο χορός των καρναβαλικών ομάδων στο Ρέθυμνο, που αποτελεί έναν θεσμό ανάμεσα στις πλούσιες εκδηλώσεις για το μεγάλο καρναβάλι της Κρήτης.

Όλες οι ομάδες έγιναν μια μεγάλη παρέα, σε μια νύχτα που επιφύλαξε ένα τρελό ξεφάντωμα με πολλή μουσική, χορό και τραγούδι με κεντρικό σύνθημα το διαχρονικό Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι για Πάντα!

Αποκορύφωμα της βραδιάς, η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Γιώργου Λιβάνη, ο οποίος έδωσε ένα μοναδικό live για τους καρναβαλιστές του χορού.

Αποκλειστικός τηλεοπτικός χορηγός επικοινωνίας η ΑΝΕΚ LINES, μέλος της Attica Group, και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, με κορύφωση τη μεγάλη παρέλαση στις 17 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button