ΕνημέρωσηΠολιτική

Αυλαία στο συνέδριο με καταγγελίες κορυφαίων για bullying – Επεισόδιο Κασσελάκη – Galaksias Portal News

Το οργανωτικό μπάχαλο που δημιουργήθηκε ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει ακόμα και την τελευταία στιγμή τριγμούς ανάμεσα στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, στην πολιτική γραμματεία της Τρίτης, είπε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε να δει το ερωτηματολόγιο πριν δοθεί στη δημοσιότητα και δε μπορούσε να μπει στην πλατφόρμα του iSYRIZA.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε ότι δέχεται bullying από συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε ακόμα και να παραιτηθεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 10 μέρες είχε ένα θερμό επεισόδιο με τον κύριο Βασιλειάδη και την κυρία Συμεωνίδου.

Το επεισόδιο αυτό δημιουργήθηκε, καθώς πληροφορίες που έφταναν στην Κουμουνδούρου έλεγαν ότι όλα τα οργανωτικά θέματα του συνεδρίου ήταν στον «αέρα» όπως επίσης και οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων. Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να μην γνωρίζω τι γίνεται στο κόμμα ενω κατέχω μια τέτοια θέση». 

Κάποιοι μιλούν δηλαδή για ηρωική έξοδο του Βασιλειάδη από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όλοι γνωρίζουν ότι την επομένη του συνεδρίου θα αναζητηθούν ευθύνες για την κακή οργάνωση την οποία είχε αναλάβει ο ίδιος.

Όσο για το θέμα του εργατολόγου και την απόλυσή του την θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr με αφορμή την κρίση με τον Διονύση Τεμπονέρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο έλεγαν ότι η έκρηξη και διαφοροποίηση του Διονύση Τεμπονέρα στην Π.Γ ήρθε μετά από αυτό το γεγονός.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button