ΑθλητικάΕνημέρωση

Αυτές είναι οι οκτώ ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού – Galaksias Portal News

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν σταματάει να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τρελαίνοντας τους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η ιταλική ιστοσελίδα calciomercato παρουσίασε τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του επιθετικού του Παναθηναϊκου, Φώτη Ιωαννίδη, με τα ονόματα των Γουέστ Χαμ, Λάτσιο και Σεβίλλη να ξεχωρίζουν.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τη νέα μεγάλη εμφάνιση του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Super League.

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί χρονιά καριέρας και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Το calciomercato υποστηρίζει ότι για τον Φώτη Ιωαννίδη ενδιαφέρονται η Λάτσιο, η Μπολόνια (εάν ο Ζίρκζε φύγει), η Στουτγκάρδη (αντί του Γκιρασί), η Σπόρτινγκ (για αντικαταστάτη του Γιόκερες), η Σεβίλλη, η Άιντραχτ, ενώ έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Γουέστ Χαμ και Σέλτικ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν στη Λεωφόρο, γι’ αυτό και του έχει προσφέρει επέκταση μέχρι το 2028 με υπερδιπλάσιες απολαβές.

To άρθρο Φώτης Ιωαννίδης: Αυτές είναι οι οκτώ ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button