Τρόπος Ζωής

«Αυτό που φιλοδοξούσε ήταν να γίνει γιαγιά» λέει ο σύζυγος της fashion blogger – Galaksias Portal News

Θλίψη για τον θάνατο της fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (3.4.24) σε ηλικία 38 ετών.

Η Λαβίνια Σταθάκη ήταν μητέρα τριών παιδιών και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της μόδας. Η γνωστή fashion blogger αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

«Το είχε πει πολλές φορές, δεν ήταν η καριέρα, αυτό που φιλοδοξούσε ήταν να γίνει γιαγιά. Να κάνει πολλά παιδιά, γιατί ήταν μοναχοπαίδι και να γίνει γιαγιά», είπε στο Live News ο σύζυγος της fashion blogger.

Η Λαβίνια Σταθάκη είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση της με την μόδα, μια σχέση που με μαγικό τρόπο ήταν μέσα της από παιδί.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να ξυπνάω για το σχολείο, με δυσκολία, καθότι «νυχτοπούλι», αλλά με όρεξη να βάλω κάτι όμορφο που να με κολακεύει. Εν τέλει κατέληγα ντυμένη πολύ διαφορετικά από τους συμμαθητές μου, πράγμα που δεν ήταν εύκολο για εκείνους να διαχειριστούν! Από μικρή όμως ήθελα να φοράω κάτι, που ευχαριστεί εμένα και όχι τους άλλους. Μόδα σημαίνει έκφραση», είχε αναφέρει.

Η μόδα δεν της χαρίστηκε την κατέκτησε, όπως κατέκτησε και το όνειρο της δημιουργίας μίας οικογένειας.

Στο όμορφο παραμύθι, δυστυχώς, την εμφάνιση του έκανε όμως μία κακιά μάγισσα. Η blogger έδωσε την δική της μάχη.

Ο σύζυγός της θα πει όσα η Λαβίνια Σταθάκη θα ήθελε να ακουστούν.

«Υπάρχουν πολλά κοστοβόρα φάρμακα χιλιάδων ευρώ, που δίνονται δωρεάν σε ογκολογικούς ασθενείς. Υπάρχουν επιδόματα αναπηρίας που δίνονται και έτσι πρέπει. Υπάρχουν μέχρι και επιδόματα περούκας για τον καρκίνο του μαστού», είπε ο σύζυγός της και συνέχισε:

«Ως χώρα επιμένουμε πάρα πολύ σε επίπεδο πρόληψης. Πρέπει να γίνεται, πρέπει να εξεταζόμαστε, Κάποια στιγμή θα το μάθεις, αργά ή γρήγορα. Το ευτυχές θα ήταν γρήγορα, αλλά και αργά να το μάθεις έχεις να διαχειριστείς μία κατάσταση».

Η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν σήμερα Παρασκευή, αν και πάντα θα ζει μέσα από τις αναρτήσεις και τις αναμνήσεις της.

To άρθρο Θλίψη για τον θάνατο της Λαβίνια Σταθάκη: «Αυτό που φιλοδοξούσε ήταν να γίνει γιαγιά» λέει ο σύζυγος της fashion blogger δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button