Επικαιρότητα

Βλέπει… ξεκάθαρα τελικό ο Άρης, 0-1 στο Αγρίνιο με Βέλεθ! (video) – Galaksias.com

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πουέγινε στο Αγρίνιο και ήταν το πρώτο με την επιστροφή φιλάθλων για τις ομάδες της SL1 μετά από δύο μήνες, ο Άρης επικράτησε 0-1 του Παναιτωλικού και βλέπει ξεκάθαρα πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στην πρώτη μονομαχία Παναιτωλικού-Άρη για την ημιτελική φάση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το πρώτο βήμα για να προκριθεί στον τελικό μετά από 14 χρόνια.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος όχι μονάχα έκανε εξαιρετική δουλειά αμυντικά, αλλά και στο 64ο λεπτό μπόρεσε να πετύχει με κεφαλιά το νικητήριο γκολ, έπειτα από την σέντρα του Μάνου Γκαρθία.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς με προβάδισμα ενός τέρματος στη ρεβάνς. Το δεύτερο παιχνίδι είναι στις 6 Μαρτίου στις 19:00, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Ντουάρτε, Στάγιτς (83′ Μαυρίας), Τσιγγάρας, Σίλβα, Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (70′ Ντουάρτε), Χουάνπι (77′ Πέρεζ), Πέδρο (77′ Καρέλης), Σενγκέλια (70′ Λομόνακο).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε (89′ Ντουκουρέ), Νταρίντα (89′ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70′ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (56′ Σαμόρα), Μορόν (89′ Ανσαριφάρντ).

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button