Επικαιρότητα

«Βροχή» από συγχαρητήρια για την άνοδο του ΟΦΗ στη Volley League! – Galaksias.com

Η άνοδος της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στη Volley League σκόρπισε χαμόγελα χαράς σε όλο το Ηράκλειο.

Αθλητικοί και θεσμικοί φορείς βρέθηκαν στο πλευρό των «ασπρόμαυρων» για τους τελικούς με τον Πανιώνιο, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν ο 12ος παίκτης.

«Βροχή» έχουν έρθει τα συγχαρητήρια, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι: «Με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια πανηγυρίζουμε την επάνοδο του ΟΦΗ στη Volley League ανδρών. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η κρητική ομάδα επικράτησε πανηγυρικά στον τρίτο τελικό ανόδου της Pre league και κατέκτησε επάξια το εισιτήριο επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια ξεσηκώνοντας τους Κρητικούς φιλάθλους.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΟΦΗ, ανέδειξε το αθλητικό της ταλέντο, το ομαδικό πνεύμα, τη συστηματική προπόνηση, τις θυσίες και τη σκληρή δουλειά, χαράζοντας καταπληκτική πορεία σε όλη την αγωνιστική σεζόν, με επιστέγασμα όλων των προσπαθειών την τεράστια αυτή επιτυχία που οδήγησε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην αφρόκρεμα του ελληνικού Βόλεϊ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση, στα στελέχη, στους προπονητές, σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν σε αυτό τον άθλο και φυσικά στους πρωταγωνιστές της ιστορικής στιγμής για τον κρητικό αθλητισμό, τους ίδιους τους βολεϊμπολίστες, που χάρισαν ανεξίτηλες στιγμές ανάτασης και χαράς σε όλους εμάς.

Θερμά συγχαρητήρια προσωπικά στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, καλό μου φίλο και άξιο υπηρέτη του αθλητισμού.

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Volley League. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να μεγαλουργείτε, να μας εμπνέετε και να μας γεμίζετε υπερηφάνεια. Πολλά μπράβο σε όλους σας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που παρακολούθησε το νικηφόρο τελικό της ομάδας Βόλεϊ του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στο Προεδρείο, στους αθλητές, στον προπονητή, για την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ιστορικές οι στιγμές για την Ομάδα Βόλεϊ του ΟΦΗ. Η επιστροφή της Ομάδας στην πρώτη Εθνική Κατηγορία, κάνει υπερήφανους όλους τους Κρητικούς.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τους παίκτες της Ομάδας, τον προπονητή και τους βοηθούς του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον πρόεδρο, και τους φιλάθλους, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του ΟΦΗ, στον κρίσιμο αγώνα που κρίθηκε η άνοδος στη Volley League.

Ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε για τον ΟΦΗ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι γεμάτο επιτυχίες και συναρπαστικές στιγμές για όλους. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

Μαζί με τον Περιφερειάρχη τον τελικό του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο, παρακολούθησε και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, αναφέρει σε επιστολή του, προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη: «Με την επιτυχία της επανόδου στη Volley League, καταφέρατε να γράψετε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ και να μας κάνετε όλους υπερήφανους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας, τον προπονητή και την τεχνική ηγεσία, τα μέλη της Διοίκησης και, φυσικά, στον υπέροχο κόσμο του ΟΦΗ. Τους φιλάθλους που στήριξαν με μοναδικό τρόπο όλη την προσπάθεια, κατέκλυσαν το Β.Α.Κ. και άφησαν το δικό τους στίγμα στον αγώνα της ανόδου.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ υγεία και δύναμη. Για να συνεχίσουν δυναμικά να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να συνεχίσουν να κατακτούν κορυφές.

Ο Δήμος Ηρακλείου ήταν και παραμένει στο πλευρό σας».

H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ελένη Βατσινά, αναφέρει σε επιστολή της, προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, όλη τη Διοίκηση, τα στελέχη, τους προπονητές, φυσικά τους παίκτες, αλλά και όλους τους φανερούς και αφανείς συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας!

Η επάνοδος του ΟΦΗ στη Volley League ανδρών, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ήρθε ως επιστέγασμα αδιάκοπων προσπαθειών και ως αποτέλεσμα μιας “συνταγής” που αποδείχθηκε καταλυτική! Το ταλέντο, η ομαδικότητα, η οργανωμένη προπονητική καθοδήγηση και η προσήλωση στο στόχο έφεραν αυτή τη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα!

Μέσα σε ένα έτος η ομάδα επέστρεψε στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, εκεί όπου είναι η θέση της!

Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Κρητικό Αθλητισμό και είμαστε όλοι βαθιά υπερήφανοι! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο εξής, με τη βεβαιότητα ότι η λαμπρή πορεία της ομάδας θα συνεχιστεί».

Με αφορμή την επάνοδο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στη Volley League, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης ,απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη:

«Σας συγχαίρω θερμά για την επάνοδο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στη Volley League. Γράψατε ιστορία, η προσπάθεια είχε απόλυτη επιτυχία, οι κόποι σας δικαιώθηκαν.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας, στο προπονητικό τιμ, σε όλα τα μέλη της Διοίκησης, καθώς και στους φιλάθλους που ενίσχυσαν με τον ιδανικότερο τρόπο την προσπάθεια. Δώσατε την αφορμή να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος κοντά στο άθλημα κι αυτό είναι επίσης σημαντική επιτυχία.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε όλοι γεροί και δυνατοί για να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους. Προσωπικά, ήμουν και παραμένω στο πλευρό σας, πρόθυμος να συμβάλω στην ευόδωση των προσπαθειών σας με κάθε τρόπο».

Σε συγχαρητήρια δήλωση του o Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Φραγκίσκος Παρασύρης, για την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League ανδρών, αναφέρει: «Μια ομάδα που έχει χαρίσει μεγάλες αθλητικές στιγμές στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, επέστρεψε στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Σε έναν συγκινητικό αγώνα, οι παίκτες της Ομάδας Βόλεϊ του ΟΦΗ, ξεπέρασαν το εαυτό τους.

Αγωνίστηκαν, το πίστεψαν, νίκησαν, προκρίθηκαν.

Για αυτή τη μεγάλη αθλητική επιτυχία το Ηράκλειο τους ευχαριστεί.

Πολλά μπράβο σε όλη την Ομάδα, στο team των προπονητών, των φροντιστών.

Στο Γιάννη Δανδάλη, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η χθεσινή μέρα σήμανε τη δικαίωση πολλών χρόνων επιμονής για προσφορά στο ιστορικό σωματείο».

Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την επάνοδο του ΟΦΗ στην Volley League: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ, για την παλικαρίσια επάνοδό του στη Volley League. Η προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες του Συλλόγου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο! Καλή συνέχεια, με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

 

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, παρευρέθηκε ο Γιάννης Κουράκης, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας Βόλεϊ του ΟΦΗ με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την άνοδο στην Volley League .

Σε δήλωση του, ο Γιάννης Κουράκης συγχαίρει τους Αθλητές, τον Προπονητή, την Τεχνική Ηγεσία, τον Πρόεδρο, την Διοίκηση αλλά και το κόσμο της Ομάδας για την άνοδο και εύχεται καλή πορεία και κάθε επιτυχία στην Volley League .

Με επιστολή του, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών) Παντελής Ταρνατόρος, αναφέρει “ο πρόεδρος κ. Παντελής Ταρνατόρος και το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συγχαίρουν τη διοίκηση, τους αθλητές και το τεχνικό team του ΟΦΗ, για την άνοδο στην Volley League της περιόδου 2024-2025.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση, εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ, το συνδικαλιστικό όργανο των πετοσφαιριστών, στην οποία συγχαίρει τον ΟΦΗ για την άνοδο, αλλά και την φανταστική ατμόσφαιρα με γεμάτα γήπεδα στους τελικούς.

«Συγχαίρουμε θερμά την ομάδα του ΟΦΗ για την επιστροφή στη Volley league Ανδρών. Οι εικόνες γεμάτων γηπέδων από φιλάθλους ομάδων και δη ιστορικών, μόνο όμορφα συναισθήματα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό βόλεϊ μπορούν να γεννήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, αναφέρει σε επιστολή του προς τον Γιάννη Δανδάλη: «Aγαπητέ πρόεδρε αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ, όλους τους συντελεστές, που βοήθησαν για να ανεβεί η ομάδα βόλει  στην Volley League. Ιδιαίτερα θέλω να σε συγχαρώ ως πρόεδρο, γιατί γνωρίζω τόσα χρόνια που συνεργαστήκαμε την αγάπη και το πάθος που είχες και συνεχίζεις να έχεις για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ιδιαίτερα στο τμήμα βόλεϊ.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο τμήμα, τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Ανακοινώσεις εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα του ΟΦΗ στους τελικούς, να κερδίσει την άνοδο.

Η Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης, τονίζει για την άνοδο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την άνοδο στη Volley League, όπου ανήκει. Συγχαρητήρια και στο λαό του ΟΦΗ που βγήκε και αυτός πρωταθλητής.

Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει…».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση, εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ «συγχαρητήρια για την άνοδο», αναφέρει.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις, εξέδωσαν επίσης, Νέος ΟΠΕΡ Ρεθύμνου, η ακαδημία μπάσκετ του Ηροδότου.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του βόλει του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από παράγοντες του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα, προπονητές και αθλητές, για την άνοδο της ομάδας και την επιστροφή της, στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button