Επικαιρότητα

«Γιατί δεν έχω κοιμηθεί ποτέ με γυναίκα» – Galaksias.com

Ένας άντρας 40 ετών που δεν είχε ποτέ ερωτική επαφή με γυναίκα αποκάλυψε τους λόγους που είναι παρθένος σε ένα online forum με ερωτήσεις και απαντήσεις

Ο ανώνυμος άντρας από τις ΗΠΑ μίλησε για την απώλεια ερωτικού ενδιαφέροντος που τον χαρακτηρίζει, καθώς  και για τους λόγους για τους οποίους δεν τον ενδιαφέρει η ερωτική επαφή.

Απουσία ερωτικού ενδιαφέροντος από νεαρή ηλικία

Σ’ ένα πεδίο σχολιασμού με συγκεκριμένο θέμα ο συνταξιούχους επιχειρηματίας εξήγησε γιατί δεν ενδιαφέρθηκε από μικρή ηλικία για την ερωτική επαφή αφού δεν έβρισκε ποτέ ανταπόρκιση.

Αποκάλυψε ότι ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να επιδιώξει τα πράγματα περισσότερο με τις γυναίκες, προσθέτοντας ότι οι περισσότερες από τις γνωριμίες του ποτέ δεν προχώρησαν πέρα από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού.

Έγραψε: «Πριν δύο εβδομάδες έκλεισα τα σαράντα. Είμαι στ’ αλήθεια ένας παρθένος ετών σαράντα, ρωτήστε με ό,τι θέλετε». Ο ανώνυμος επιχειρηματίας συνέκρινε τη ζωή του με εκείνη του φανταστικού χαρακτήρα Andy Stitzer από την πετυχημένη ταινία του 2005 «Παρθένος ετών 40». Στην ταινία ο Andy, είναι ένας τύπος που περνά τον χρόνο του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, ενώ οι φίλοι του προσπαθούν να βρουν τρόπους να χάσει την παρθενιά του.

«Βροχή» από ερωτήσεις των αναγνωστών

Ένας χρήστης, τον ρώτησε αν έχει ομοιότητες με τον χαρακτήρα της ταινίας. Ο 40χρονος απάντησε: «Μού αρέσει αυτή η ταινία και γελάω πολύ με ορισμένες σκηνές. Είμαι και εγώ σπασίκλας, έχω βγει στη σύνταξη εδώ και αρκετά χρόνια και έτσι, έχω αποκτήσει πολλά χόμπι».

«Ένα από τα χόμπι που μοιάζουν πιο πολύ με του Andy είναι τα lego, με τα οποία έχω αποκτήσει εμμονή εδώ και ενάμιση χρόνο. Έχω μοιράσει τη συλλογή στ’ ανίψια μου. Είναι τέλειο να είμαι ο αγαπημένος θείος».

Ο επιχειρηματίας πληροφόρησε ότι, η ιδέα της ερωτικής επαφής άρχισε να τον απωθεί όταν μπήκε στην εφηβεία. Είπε: «Ενώ στην εφηβεία οι φίλοι μιλούσαν για κορίτσια, εγώ πάντα θεωρούσα τις σχέσεις ως μία μικρή πιθανότητα για εμένα. Έλεγα: Μάλλον αποκλείεται να καταλήξεις να παντρευτείς τη συμμαθήτριά σου, οπότε γιατί να κάνεις σχέση; Γιατί ν’ αφοσιωθείς σε κάτι με τόσο μικρή διάρκεια χρόνου;».

«Την ίδια νοοτροπία είχα και στο κολέγιο, όταν είχα αρχίσει να βγαίνω ραντεβού. Το προσπάθησα, αλλά δεν ήθελα να έχω στενή σχέση με καμία απ’ τις κοπέλες που έβγαινα, οπότε δεν το επιδίωκα περισσότερο. Είναι σαν διακόπτης, την μία μού αρέσουν και την άλλη, ξαφνικά,  δεν μού αρέσουν καθόλου», ανέφερε ο άνδρας.

Επισημαίνει ότι δεν είχε ποτέ του πρόβλημα με τις γυναίκες, και ότι του αρέσει η μοναχική ζωή και τα ταξίδια που κάνει. Ο άντρας είπε ότι η αδιαφορία του για τις γυναίκες ξεκινά συνήθως από το πρώτο ραντεβού. «Ενώ στο ραντεβού πηγαίνουν όλα καλά, φλερτάρουμε, βλέπω καλά στοιχεία, υπάρχει ενδιαφέρον και απ’ τις δύο πλευρές, μετά, τίποτα, έτσι απότομα μου φεύγει», είπε.

Απολαμβάνει την παρέα του εαυτού του και δεν θέλει κάτι παραπάνω

Ορισμένοι απ’ τους αναγνώστες τον ρώτησαν αν είναι asexual, δηλαδή άτομο με ανύπαρκτο ή χαμηλό ερωτικό ενδιαφέρον.

Ο άντρας απάντησε: «Ίσως, μίας και όλοι με ρωτούν. Με ελκύουν πολλοί άνθρωποι και έχω βγει αρκετά ραντεβού, αλλά σπάνια καταλήγουν σε μακροχρόνιο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα η σχέση γρήγορα να διαλύεται».

Ενώ είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έχει μία ερωτική επαφή εξηγεί ότι δεν ανυπομονεί μέχρι να έρθει αυτή η μέρα. «Είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αλλά με ενδιαφέρει τόσο όσο το να ξεκινήσω ένα νέο χόμπι».

Ορισμένοι του πρότειναν να δοκιμάσει μία εφαρμογή γνωριμιών ώστε να γνωρίσει μία ενδιαφέρουσα γυναίκα, αλλά εκείνος απέρριψε την ιδέα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button