Επικαιρότητα

Γιατί καταζητείται στη Ρωσία το πασίγνωστo μοντέλο Lola Bunny – Galaksias.com

Για ποιο λόγο το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε σήμερα να κυνηγήσει το μοντέλο μετά από περίπου 3 χρόνια

Στη διεθνή λίστα καταζητούμενων συμπεριέλαβε το Κρεμλίνο μοντέλο του only fans που είχε αποκαλύψει τα στήθη του στην Κόκκινη Πλατεία μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου. 

Η 24χρονη που είναι γνωστή και ως Lola Bunny τράβηξε το επίμαχο βίντεο το 2021, ωστόσο πρόσφατα άρχισε και πάλι να τρεντάρει.

Το μοντέλο είχε υποστηρίξει κατά την απολογία του ενώπιον της ρωσικής δικαιοσύνης ότι το βίντεο είχε τραβηχτεί σε πρότερο χρόνο κι ότι το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιος φίλος της χωρίς τη συγκατάθεση της.

7

Η νεαρή είχε αφεθεί ελεύθερη, αλλά της είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη Ρωσία. Παρά την απαγόρευση σήμερα εμφανίζεται ως κάτοικος Λος Άντζελες από όπου ανεβάζει συχνά υλικό στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει αποκαλύψει το λόγο που αποφάσισε σήμερα να κυνηγήσει το μοντέλο μετά από περίπου 3 χρόνια, ωστόσο η κίνηση αυτή έρχεται σε μία χρονική στιγμή που στο στόχαστρο της ρωσικής αστυνομίας έχουν μπει όσοι θεωρείται ότι εχθρεύονται την Ορθοδοξία.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button