Επικαιρότητα

Για 2η φορά μπαμπάς, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Νίκος Ορφανός

Το δεύτερο παιδάκι τους περιμένουν ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη. Όπως μάλιστα είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, θα είναι κοριτσάκι.

«Συμβουλεύομαι τη γυναίκα μου και την ακούω σε όλα. Εκτιμώ πολύ το κριτήριο και την κρίση της, γι’ αυτό και είμαστε μαζί. Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει η Αντιγόνη, έχω και εγώ τη δική μου κρίση. Είμαι πολύ αυθόρμητος και η γυναίκα μου μου κάνει κριτική για αυτή την άνεσή μου», επεσήμανε.

«Δεν έχουμε μάθει να δεχόμαστε τη συγγνώμη, αυτό είναι κανιβαλισμός. Ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ό,τι θέλει με επιθετικό χαρακτηρισμό για κάποιον στα social media και να συνεχιστεί με άσχημους χαρακτηρισμούς από πανάγνωστους ανθρώπους. Κάποιος μπορεί να θέλει να βγάλει ένα τίτλο για εσένα, που δεν ισχύει, επειδή βιοπορίζεται από αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Έχω κάνει πολλές διαφημίσεις και πάντα πήγαινα ως ηθοποιός και όχι ως Νίκος Ορφανός», είπε και συνέχισε: «Η υποκριτική είναι προσβάσιμη σε όποιον θέλει να δοκιμαστεί σε αυτή, αλλά για να λέγεται ηθοποιός θα πρέπει να βιοπορίζεται μέσα από αυτή. Αν είσαι ηθοποιός, είναι αναπόφευκτο να έχεις μείνει απλήρωτος. Δεν ξέρω πως τη γλίτωσα και δεν δούλεψα ως σερβιτόρος. Όποτε δυσκολευόμουν οικονομικά, προέκυπτε κάτι καλό».

«Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον»

Όσο για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» δήλωσε: «Έχει καταπληκτικό σενάριο και πολύ καλή ομάδα. Είμαι άνθρωπος για ρόλους εποχής».

«Ο γιος μου είναι 8,5 ετών, μέσα από εκείνον προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο, οπότε αυτόματα είμαι και καλύτερος άνθρωπος», σημείωσε.

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με τη γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας», επεσήμανε κλείνοντας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button