Τρόπος Ζωής

Γνωστή πρωταγωνίστρια γδυνόταν μπροστά μου και μου έλεγε «σου αρέσει το σώμα μου;» – Galaksias Portal News

Για το πως ξεκίνησε τη καριέρα στο μόντελινγκ, πως στη συνέχεια «πέρασε» στην τηλεόραση, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, τους «κομπλεξικούς» σκηνοθέτες αλλά και τον επικείμενο γάμο του μίλησε σήμερα (30.01.2024) ο Νίκος Ζιάγκος στο «MEGA Καλημέρα».

«Το μόντελινγκ ήρθε στην ζωή μου όταν πήγαινα νυχτερινό σχολείο. Σε ένα διαφημιστικό που ήμουν κομπάρσος σε μικρή ηλικία, ζήτησα από τον σκηνοθέτη να πω τα λόγια του πρωταγωνιστή. Σε όποιο διαφημιστικό παιζόταν στους κινηματογράφους, έβλεπες ”Ζιάγκο”», είπε αρχικά ο Νίκος Ζιάγκος και συνέχισε:

«Σκηνοθέτες και παραγωγοί, μου κολλούσαν την ταμπέλα του “Ζεν πρεμιέ”. Oι σκηνοθέτες με έβαζαν να παίξω σε ερωτικές σκηνές, άλλα δεν τις χώνευα όλες αυτές ηλιθιότητες. Ονειρευόμουν τον εαυτό μου να παίζω σε πολεμικές ταινίες, όμως έπρεπε να φύγω εξωτερικό. Δεν πήρα ποτέ ρόλο που να τον γούσταρα, έπαιζα για να πάρω τα λεφτά».

«Υπήρχε μία “κάστα” σκηνοθετών οι οποίοι έβγαζαν κόμπλεξ με τους ευπαρουσίαστους ηθοποιούς, αυτούς τους παρατούσα και έφευγα. Δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες, πρωταγωνίστριες και ομοφυλόφιλους.

Γνωστή πρωταγωνίστρια έκλεισε την πόρτα και γδυνόταν μπροστά μου και μου έλεγε “σου αρέσει το σώμα μου;”. Όταν μου την έπεφταν στην δουλειά, με έπιανε αρνητισμός.

Η πρωταγωνίστρια που με παρενόχλησε και αρνήθηκα, μετά μου έβγαζε κακία, μέχρι που αντέδρασα πολύ άσχημα. Η ίδια πρωταγωνίστρια που αρνιόμουν να προχωρήσω μαζί της, έθεσε τον όρο “ή εγώ ή αυτός”. Όλες αυτές τις γνωστές και επώνυμες τις έλεγα “ψιλοτρελές”.

Μία θαυμάστρια ήρθε σε κλαμπ και μου ξήλωσε τα κουμπιά από το πουκάμισο, λέγοντάς μου “θα έρθεις μαζί μου”».

Όσον αφορά στα τωρινά σχέδιά του, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Αυτό το διάστημα σκηνοθετώ βίντεο κλιπ και γράφω 6-7 κωμωδίες για το θέατρο».

 

Παράλληλα ο Νίκος Ζιάγκος αποκάλυψε ότι σύντομα θα παντρευτεί τη σύντροφό του Δάφνη, με την οποία “γνωριστήκαμε σε ρεσιτάλ πιάνου, γιατί είναι πιανίστρια».

To άρθρο Νίκος Ζιάγκος: Γνωστή πρωταγωνίστρια γδυνόταν μπροστά μου και μου έλεγε «σου αρέσει το σώμα μου;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button