Τρόπος Ζωής

Γνώρισα την Αφροδίτη Σκαφίδα όταν έχασα τη μάνα μου – Galaksias Portal News

Για την σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, το πως αντέδρασαν τα παιδιά του αλλά και το κοριτσάκι που περιμένουν, μίλησε ο Πύρρος Δήμας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Ο Πύρρος Δήμας είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του, Αναστασία, η οποία όμως έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Γνώρισε την Αφροδίτη Σκαφίδα όταν είχε χάσει τη μητέρα του και όταν μίλησε για εκείνη στα παιδιά του, δεν… χάρηκαν, όπως είπε σε συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» στο ONE.

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο.

Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου.

Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι» είπε ο Πύρρος Δήμας για τα παιδιά του.

  

Αναφερόμενος στη συνάντηση των παιδιών του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε: «Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο.

Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου.

  

Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός σου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».

To άρθρο Πύρρος Δήμας: Γνώρισα την Αφροδίτη Σκαφίδα όταν έχασα τη μάνα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button